HOTSPOTS: 5x dineren aan onze prachtige kust

HOTSPOTS: 5x dineren aan onze prachtige kust



Aan zee kun je meer dan enkel op het strand liggen. Je kunt er leuk winkelen, cultuur opsnuiven en natuurlijk ook lekker eten en drinken. Een bezoek aan de belgische kust is daarom nooit een slecht idee. Wij geven je alvast 5 fijne restaurants aan zee mee waar je aan tafel in de watten wordt gelegd.

5 restaurants in Koksijde, Westkapelle, Oostende of Knokke die de moeite waard zijn

Op strandverblijf zetten we regelmatig enkele restaurants in de schijnwerpers die de moeite waard zijn om te bezoeken en culinair versteld te staan. Deze keer zijn enkele restaurants uit Koksijde, Westkapelle, Oostende of Knokke aan de keurt. Bij elk van deze restaurants kun je gezellig en verfijnd tafelen.

Carcasse

Carcasse in Koksijde

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Carcasse er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Koksijde. Wil je fenomenaal dineren? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: 058 51 72 49
Adres: H. Christiaenlaan 5, 8670 Koksijde

Lees meer over Carcasse op strandverblijf.


Bistro JETT

Bistro JETT in Westkapelle

In het mooie Westkapelle moet je zeker eens gaan genieten bij Bistro JETT. Dit restaurant is fenomenaal en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: 0486 99 46 82
Adres: Dorpsstraat 113, 8300 Westkapelle

Lees meer over Bistro JETT op strandverblijf.


Belle de Jour

Belle de Jour in Oostende

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Belle de Jour er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Oostende. Wil je fenomenaal dineren? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: 0479 36 09 05
Adres: Madridstraat 9 - 11, 8400 Oostende

Lees meer over Belle de Jour op strandverblijf.


Charl

Charl's in Knokke

In het mooie Knokke moet je zeker eens gaan smullen bij Charl's. Dit restaurant is goed en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: 050 60 80 23
Adres: Kalvekeetdijk 137, 8300 Knokke

Lees meer over Charl's op strandverblijf.


Il Trionfo

Il Trionfo in Knokke

In het mooie Knokke moet je zeker eens gaan tafelen bij Il Trionfo. Dit restaurant is fenomenaal en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: 050 60 40 80
Adres: Paul Parmentierlaan 203, 8300 Knokke

Lees meer over Il Trionfo op strandverblijf.


Culinair genieten aan het zeetje

Aan zee kun je op tal van plaatsen lekker eten. Heb je niet gevonden wat je zocht? Kijk dan of je in deze rubriek wel jouw favoriete restaurant kunt terug vinden.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer