Op uitstap in De Haan of Oostende met kinderen? Dan zijn deze activiteiten zeker een bezoekje waard

Op uitstap in De Haan of Oostende met kinderen? Dan zijn deze activiteiten zeker een bezoekje waard



Een citytrip of vakantie aan het plannen in De Haan, Oostende of Middelkerke? Dan ben je zeker op zoek naar een leuke activiteit waar je veel plezier hebt met kinderen. Deze activiteiten zijn zeker de moeite waard om zelf eens uit te proberen!

4x een gezellige uitstap aan zee

Aan zee heb je heel veel dingen om te doen, maar heb je overal even veel plezier? Voor velen onder ons is het altijd een uitdaging om de leukste activiteiten te vinden. Tijd om daar verandering in te brengen. Wij zetten graag de volgende 4 activiteiten in de kijker.

Hof Ter Meulen

Hof Ter Meulen in De Haan

ONGELOOFLIJK - met het hele gezin kan je zeker eens langs gaan bij Hof Ter Meulen. Deze Hoeve is een MUST-DO in De Haan. Klaar voor familiemomentjes ?

Telefoonnummer: 0496 12 24 64
Adres: Ter Bieststraat 7, 8420 De Haan

Lees meer over Hof Ter Meulen op strandverblijf.


Stedelijk Zwembad Oostende

Stedelijk Zwembad Oostende in Oostende

EEN DAG VOL PLEZIER - in Oostende kun je deze Zwemgelegenheid terug vinden. Deze Zwemgelegenheid is ideaal om met het hele gezin te bezoeken.

Telefoonnummer: 059 50 38 83
Adres: Koninginnelaan 1, 8400 Oostende

Lees meer over Stedelijk Zwembad Oostende op strandverblijf.


Kinderboerderij Lettenhof

Kinderboerderij Lettenhof in Middelkerke

Op zoek naar een dag vol plezier? De hele famillie beleven hier de mooiste momenten. Zet deze Kinderboerderij zeker op je planning.

Telefoonnummer: 0497 37 82 61
Adres: Vaartdijk Noord 65B, 8430 Middelkerke

Lees meer over Kinderboerderij Lettenhof op strandverblijf.


Het James Ensorhuis

Het James Ensorhuis in Oostende

GEWELDIG - met je kroost kan je zeker eens langs gaan bij Het James Ensorhuis. Deze Museum is een MUST-DO in Oostende. Klaar voor een magisch moment ?

Telefoonnummer: +32 59 41 89 00
Adres: Vlaanderenstraat 29, 8400 Oostende

Lees meer over Het James Ensorhuis op strandverblijf.


Beleef avontuur en plezier met je kinderen in De Haan, Oostende of Middelkerke

Dus waar wacht je nog op? Pak je strandspullen, verzamel je kinderen en beleef samen onvergetelijke avonturen in De Haan, Oostende of Middelkerke. Het maakt niet uit of je een daguitstapje plant of een langere vakantie plant, de kust biedt een eindeloze bron van plezier en verwondering voor het hele gezin. Laat de zeebries door je haren waaien, voel het zand tussen je tenen en geniet van de gelukkige gezichten van je kinderen terwijl ze genieten van de talloze activiteiten die deze prachtige bestemming te bieden heeft. Een vakantie aan de Belgische kust zal zeker een blijvende indruk achterlaten op jong en oud.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer