Op restaurant in Knokke of Oostende, wij nemen je mee op culinaire ontdekkingstocht

Op restaurant in Knokke of Oostende, wij nemen je mee op culinaire ontdekkingstocht



Tijdens de herfst kunnen we allemaal genieten van at extra gezelligheid. En wat schreeuwt meer gezelligheid dan gaan uiteten in een prachtig restaurant? Wij kozen speciaal voor jou 3 van de mooiste restaurants aan zee uit.

Een fantastische topervaring bij één van deze 3 TOP restaurants

Aan zee heb je heel veel restaurants, maar kun je overal even lekker eten? Voor velen onder ons is het altijd een uitdaging om een goed restaurant aan zee te vinden. Tijd om daar verandering in te brengen. Wij zetten graag de volgende 3 restaurants in de kijker. Opgelet: reserveren is een must, want deze hotspots aan zee zijn fel begeerd.

Si Versailles

Si Versailles in Knokke

In het mooie Knokke moet je zeker eens gaan genieten bij Si Versailles. Dit restaurant is fenomenaal en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: 050 60 28 50
Adres: Zeedijk-Het Zoute 795, 8300 Knokke

Lees meer over Si Versailles op strandverblijf.


Marina

Marina in Oostende

In het mooie Oostende moet je zeker eens gaan genieten bij Marina. Dit restaurant is geweldig en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: 059 70 35 56
Adres: Hendrik Baelskaai 7a, 8400 Oostende

Lees meer over Marina op strandverblijf.


De Savoye

De Savoye in Knokke

Door de mooie score in Gault&Millau weet je dat dit restaurant in Knokke zeker een bezoekje waard is. Ga tijdens je volgende uitstap naar de Belgische kust hier zeker eens geweldig smullen.

Telefoonnummer: 050 62 23 61
Adres: Dumortierlaan 18, 8300 Knokke

Lees meer over De Savoye op strandverblijf.


Culinair genieten aan het zeetje

Weer of geen weer, een bezoek aan de Belgische kust is werkelijk altijd een goed idee, zeker als je de dag kunt afsluiten met een culinair restaurantbezoek.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer