3 MUST VISITS in Adinkerke of Sint Idesbald - een unieke beleving

3 MUST VISITS in Adinkerke of Sint Idesbald - een unieke beleving



Gezinnen hoeven deze herfst (gelukkig) niet ver te reizen om op vakantie of citytrip te gaan, want aan de Belgische kust kun je ook heerlijk genieten met kinderen. Hieronder lichten we 3 hotspots uit die zeker de moeite waard zijn om zelf eens uit te proberen tijdens je volgende citytrip of vakantie.

Activiteiten in Adinkerke of Sint Idesbald

Aan zee heb je heel veel dingen om te doen, maar heb je overal even veel plezier? Voor velen onder ons is het altijd een uitdaging om de leukste activiteiten te vinden. Tijd om daar verandering in te brengen. Wij zetten graag de volgende 3 activiteiten in de kijker.

Plopsaland

Plopsaland in Adinkerke

VERBLUFFEND - met je kroost kan je zeker eens langs gaan bij Plopsaland. Deze Themapark is een MUST-DO in Adinkerke. Klaar voor familiemomentjes ?

Telefoonnummer: 058 42 02 02
Adres: De Pannelaan 68, 8660 Adinkerke

Lees meer over Plopsaland op strandverblijf.


Fietsverhuur Rodeo

Fietsverhuur Rodeo in Sint Idesbald

EEN DAG VOL PLEZIER - in Sint Idesbald kun je deze Fietsverhuur terug vinden. Deze Fietsverhuur is ideaal om met de hele famillie te bezoeken.

Telefoonnummer: 058 51 63 53
Adres: George Grardplein 19, 8670 Sint Idesbald

Lees meer over Fietsverhuur Rodeo op strandverblijf.


De Oude Post

De Oude Post in Middelkerke

INDRUKWEKKEND - met kinderen kan je zeker eens langs gaan bij De Oude Post. Deze Indoor is een MUST-DO in Middelkerke. Klaar voor momenten om nooit te vergeten ?

Telefoonnummer: 059 30 03 68
Adres: Joseph Casselaan 1, 8430 Middelkerke

Lees meer over De Oude Post op strandverblijf.


Maak je klaar voor onvergetelijke momenten in Adinkerke, Sint Idesbald of Middelkerke met je kinderen

Op zoek naar een dag vol plezier aan zee? Wij hebben de topactiviteiten voor jou geselecteerd die zorgen voor eindeloos vermaak aan zee. Laat je inspireren en geniet van de leukste ervaringen die de kust te bieden heeft. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan of je in deze rubriek wel jouw favoriete activiteit kunt terug vinden.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer