Op restaurant aan zee: 3 fenomenale zaken met een unieke keuken

Op restaurant aan zee: 3 fenomenale zaken met een unieke keuken



Culinaire liefhebbers hoeven deze herfst (gelukkig) niet ver te reizen om hun magen te vullen, want aan de Belgische kust kun je ook heerlijk culinair genieten. Hieronder lichten we 3 hotspots uit die zeker de moeite waard zijn om zelf eens uit te proberen tijdens je volgende restaurantbezoek.

3 unieke restaurants van de Belgische kust

Voor een beleving van topgastronomie in al haar facetten kun je zeker terecht bij één van de volgende 3 restaurants. Vaak spreekt men enkel over de keuken, maar de totaalbeleveing in de volgende resturants is zeker ook de moeite om te ervaren. Welk restaurant is jouw favoriet?

Sea Horse

Sea Horse in Koksijde

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Sea Horse er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Koksijde. Wil je lekker eten? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: 058 52 32 80
Adres: Zeelaan 254, 8670 Koksijde

Lees meer over Sea Horse op strandverblijf.


Marina

Marina in Oostende

In het mooie Oostende moet je zeker eens gaan genieten bij Marina. Dit restaurant is goed en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: 059 70 35 56
Adres: Hendrik Baelskaai 7a, 8400 Oostende

Lees meer over Marina op strandverblijf.


Bistro Nils

Bistro Nils in Koksijde

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Bistro Nils er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Koksijde. Wil je fenomenaal eten? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: 058 51 27 63
Adres: Koninklijke Baan 62, 8670 Koksijde

Lees meer over Bistro Nils op strandverblijf.


Altijd lekker eten

Dat je aan zee dus lekker kunt eten weet je nu wel. Nog meer hotspots ontdekken? Neem dan een kijkje op restaurantaanzee.be of check deze rubriek.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer