Ontdek Zeebrugge of Oostende: 7 Luxe Hotels voor een Stijlvolle Vakantie

Ontdek Zeebrugge of Oostende: 7 Luxe Hotels voor een Stijlvolle Vakantie



Geniet van een aangenaam verblijf aan de Belgische kust met een uitgebreide keuze aan betaalbare hotels, waar luxe en plezier moeiteloos samengaan.

Charme in Zeebrugge: zalig overnachten in deze hotels.

Aan de kust zijn er tal van hotels, maar is de kwaliteit overal even hoog? Voor veel reizigers blijft het een uitdaging om een uitstekend hotel aan zee te vinden. Het is tijd om daar verandering in te brengen. Wij presenteren graag de volgende 7 hotels die absoluut de moeite waard zijn. 

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek Hotel Atlas in Zeebrugge, een toevluchtsoord voor reizigers op zoek naar rust nabij het strand. Met haar strategische ligging, comfortabele faciliteiten en toegewijde service, vormt het hotel een ideale keuze voor een ontspannen verblijf aan de kust. Gasten waarderen de nabijheid van natuur en de moeiteloze parkeeroplossingen die Hotel Atlas biedt.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas

 

Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende biedt gasten luxe accommodatie met uitzicht op zee vanuit Superior kamers en terrassen. Faciliteiten omvatten gratis WiFi, kluisjes, een minifrigo en ruime parkeergelegenheid. De Brasserie Albert belooft culinaire hoogstandjes met lokale Noordzee producten.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace

 

La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek het gastvrije vakantiecentrum in Oostduinkerke, ideaal gelegen op slechts 800 meter van het strand en omgeven door een serene woonwijk. Biedt comfortabele accommodatie, twee eetgelegenheden, waaronder een à-la-carterestaurant, en diverse recreatieve faciliteiten zoals een speeltuin en sportvelden. Gezinnen waarderen de gratis verblijfsopties voor kinderen tot 4 jaar en speciale tarieven tot 12 jaar, met de extra gemakken van fietsverhuur.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables

 

Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon, een recent vernieuwd viersterrenverblijf, verwelkomt gasten met een huiselijke ambiance, geïnspireerd door Riviera Maison. Strategisch gelegen op slechts twee minuten van het centrum en nabij de kustlijn van Oostende, biedt het hotel gemakkelijke toegang tot de dijk en de Westelijke Strekdam. De veelvoud aan lokale eetgelegenheden in de omgeving garandeert een verrijkend verblijf voor elke bezoeker.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon

 

Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gelegen in het levendige Oostende, biedt een exclusieve ervaring voor culinaire liefhebbers en levensgenieters. Op steenworp afstand van het strand en omringd door culturele attracties, is het de ideale uitvalsbasis voor stadsverkenning. Gasten genieten van luxe accommodatie nabij alle lokale bezienswaardigheden.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato

 

Beach Hotel Auberge Des Rois

Beach Hotel Auberge Des Rois in De Haan

Ontdek Beach Hotel Auberge Des Rois in De Haan voor een luxe kustervaring. Verblijf in stijlvolle kamers met privé-terrassen en geniet van culinaire hoogstandjes. Reserveer nu voor een exclusief verblijf aan zee.

Telefoonnummer: +32 59 23 30 18
Adres: Zeedijk 1, 8420 De Haan

Boek je overnachting bij Beach Hotel Auberge Des Rois

 

Prado

Prado in Oostende

Hotel Prado, gelegen in het hart van Oostende, biedt gasten gezellige kamers en ruime badkamers voor een comfortabel verblijf. Op slechts een korte wandeling van het strand, Casino Kursaal en winkelstraten, is het de ideale uitvalsbasis voor stadsverkenners. Gastvrijheid staat voorop met een warm onthaal en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Telefoonnummer: +32 59 70 53 06
Adres: Leopold II-laan 22, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Prado

 

7x slapen aan zee

Voor een aangenaam en voordelig verblijf aan de Belgische kust, ontdek onze zorgvuldig geselecteerde hotels. Elk biedt een unieke ervaring van comfort en ontspanning. Reserveer tijdig om verzekerd te zijn van een plek in deze gewilde accommodaties.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer