7 modetrends voor op het strand deze zomer

7 modetrends voor op het strand deze zomer



Modieus naar de Belgische kust? Of het nu Knokke, Oostende of een van de andere kustgemeentes is, je wilt toch mooie vakantiefoto’s kunnen maken.

 #1. Badpakken

Badpakken zijn terug in, of het nu met een leuke quote erop is of een echte 80’s print! De zogenaamde ‘high leg’ badpakken (kijk maar naar Pamela Anderson in Baywatch) hebben ook hun comeback gemaakt.

Hunkemöller Badpak Good Vibes Artikel 131196
Badpak Club, Hunkemöller - € 54.99

#2. Kaftans

Boho chic, noemt men dat. Je kunt deze kaftans dragen over je bikini zodat je in stijl op de bankjes van een strandbar kunt zitten, of je kunt deze combineren met een crop top en een jeansbroek.

Witte Kaftan Next Artikel 183-650
Witte Kaftan, Next - € 23,-

#3. Sandalen

Oké, er komt zand in je schoenen, maar sandalen maken het een tikkeltje makkelijker om het eruit te schudden. Belmodo selecteerde 50 sandalen waarmee je de lente overleeft, je vindt er zeker je gading! Tip: zitten je voeten vol met nat zand? Gebruik wat babypoeder om het snel te verwijderen.

#4. Luchtige broeken

Jeansbroeken kunnen nogal aan je benen plakken. Gelukkig zijn losse broeken (met of zonder trendy print) tegenwoordig overal te vinden! Combineer een losse broek met een monochroom T-shirt of hemdje en je bent klaar voor een dagje aan zee!

Gebloemde broek Vero Moda Artikelnummer 10208676
Gebloemde broek, Vero Moda - € 34,99

#5. Regenjassen

Ja, het kan niet altijd mooi weer zijn. Maar je vindt zeker en vast schattige regenjassen in de winkels terug. De Paddingtonregenjas is in en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of ga je misschien voor een doorzichtige versie?

Rubberen regenjas in nachtblauw Artikel 082000
Rubberen regenjas in nachtblauw, JBC - € 49,99

 

#6. Strandtas

Je bent aan het strand, dus een strandtas is een must! Ga je voor eentje met een grappige print, boho design of een simpele shopper in een felle kleur?

Strandtassen zee cabine

#7. Wat jij leuk vindt

Uiteindelijk kies je zelf wat je aandoet! Of het nu een T-shirt is die je al jaren aandoet of een nieuw kleedje, zolang je je maar comfortabel voelt!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer