HOTSPOTS: 6x op hotel aan onze fenomenale kust

HOTSPOTS: 6x op hotel aan onze fenomenale kust



Ontdek tijdens de herfst een extra dosis gezelligheid met een citytrip naar een prachtig hotel aan zee - onze selectie van de 6 mooiste hotels biedt de ultieme ervaring.

Luxe in Zeebrugge: exclusieve hotels voor dagelijkse vakantiegevoel.

Strandverblijf besteedt regelmatig aandacht aan hotels die de moeite waard zijn om te bezoeken. In deze editie richten wij ons op zes prachtige locaties in Zeebrugge, Oostende, Koksijde en De Haan, waar gasten kunnen genieten van een aangenaam en comfortabel verblijf. Bij deze parels bent u verzekerd van een onvergetelijke ervaring aan het strand.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Gelegen nabij de kust van Zeebrugge, biedt Hotel Atlas een serene ervaring op enkele passen van het strand. Met privéparking en comfortabele kamers is het de ideale keuze voor kustbezoekers. Het professionele team staat garant voor een onberispelijke service en een aangenaam verblijf.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende biedt 130 kamers met zeezicht en terrassen voor een panoramische ervaring. Ideaal voor families en zakenreizigers, met gratis WiFi, parkeergelegenheid en een receptie die 24/7 klaarstaat. Geniet van lokale gerechten in Brasserie Albert en benut de veelzijdige vergader- en feestfaciliteiten.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek het toegankelijke vakantiecentrum in Oostduinkerke, ideaal gelegen op slechts 800 meter van het strand. Met comfortabele kamers, uitgebreide eetmogelijkheden, inclusief een à-la-carterestaurant, en diverse recreatieopties zoals een speeltuin en sportfaciliteiten, is het de perfecte uitvalsbasis voor gezinnen. Profiteer van de gratis verblijfsopties voor kinderen onder 4 jaar en speciale tarieven tot 12 jaar, evenals de beschikbaarheid van fietsverhuur.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon, recent vernieuwd met vier sterren, biedt gasten een huiselijk verblijf nabij het hart van Oostende. Op slechts twee minuten van het centrum en op loopafstand van de dijk en de Westelijke strekdam, combineert het comfort met gemak. Diverse eetgelegenheden in de omgeving verrijken het verblijf en maken het de ideale keuze voor kustbezoekers.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gelegen in het levendige Oostende, combineert luxe accommodatie met nabijheid tot strand en cultuur. Gasten bevinden zich op loopafstand van topmusea en lokale attracties. Dit boutique hotel is de ideale keuze voor culinaire liefhebbers en levensgenieters.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Beach Hotel Auberge Des Rois

Beach Hotel Auberge Des Rois in De Haan

Ontdek de serene kustlijn van De Haan vanuit Beach Hotel Auberge Des Rois, een toevluchtsoord met directe strandtoegang en een rijkdom aan duinlandschap. Gasten genieten van rustgevende accommodaties en topvoorzieningen voor een ongeëvenaard verblijf. De bistro van het hotel serveert culinaire creaties, vers bereid met lokale producten voor een authentieke ervaring.

Telefoonnummer: +32 59 23 30 18
Adres: Zeedijk 1, 8420 De Haan

Boek je overnachting bij Beach Hotel Auberge Des Rois


Overnachten in Zeebrugge, Oostende, Koksijde of De Haan

Ontdek de topselectie aan kusthotels voor een verfijnd verblijf dit najaar. Strandverblijf belicht zes exclusieve adressen in Zeebrugge en omstreken, ideaal voor wie luxe zoekt aan de Belgische kust. Boek nu voor een serene ontsnapping aan het strand.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer