Rust en Romantiek: De 6 Meest Sfeervolle Hotels in Zeebrugge of Oostende

Rust en Romantiek: De 6 Meest Sfeervolle Hotels in Zeebrugge of Oostende



Geniet van een aangenaam verblijf aan de Belgische kust met onze budgetvriendelijke hotelselectie, waar luxe en plezier moeiteloos samenkomen.

Historisch Zeebrugge: hotels met een verhaal.

Op strandverblijf worden regelmatig hotels in de schijnwerpers gezet die een bezoekje waard zijn. Deze keer staan enkele hotels uit Zeebrugge, Oostende, Koksijde en De Haan in de spotlights. Elk van deze hotels biedt een gezellig en comfortabel verblijf aan.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek de serene kustlijn van Zeebrugge met een verblijf in Hotel Atlas, ideaal gelegen op 30 meter van het strand. Met gratis privé-parking en comfortabele kamers biedt Hotel Atlas een naadloze ervaring voor reizigers. Het professionele team staat klaar om uw verblijf in deze kustplaats onvergetelijk te maken.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende combineert comfort met functionaliteit, met gratis WiFi en veilige kluisjes in iedere kamer. Gasten genieten van veelzijdige accommodaties, variërend van familievriendelijke kamers tot Superior kamers met terrassen en zeezicht. Voor evenementen biedt het hotel acht vergaderzalen en unieke feestzalen, vijf met uitzicht op zee.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek het gastvrije vakantiecentrum in Oostduinkerke, ideaal gelegen op slechts 800 meter van de kustlijn. Faciliteiten omvatten comfortabele kamers, twee restaurants, inclusief à-la-cartemogelijkheden, en uitgebreide recreatie met speeltuin en sportfaciliteiten. Extra voordelen voor gezinnen: kinderen onder 4 verblijven gratis en speciale tarieven tot 12 jaar.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon nodigt gasten uit voor een ontspannen verblijf in de huiselijke sfeer van Riviera Maison. Dit viersterrenhotel, gelegen op slechts twee minuten van het centrum en nabij de vernieuwde Westelijke Strekdam in Oostende, vormt een ideale uitvalsbasis voor zowel stads- als kustbezoekers. Met diverse eetgelegenheden in de directe omgeving biedt het hotel een perfecte mix van comfort en gemak.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gelegen in het dynamische Oostende, combineert luxe verblijf met culinaire verwennerij voor de echte levensgenieter. Op steenworp afstand van het strand en omgeven door topattracties en musea, is dit boutique hotel de ideale uitvalsbasis voor een verrijkend verblijf. Ontdek de stad te voet vanuit deze exclusieve locatie die comfort en lokale ervaringen naadloos verbindt.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Beach Hotel Auberge Des Rois

Beach Hotel Auberge Des Rois in De Haan

Ontdek de serene kustlijn van De Haan bij Beach Hotel Auberge Des Rois, waar luxe en natuur samensmelten. Verblijf in stijl met directe toegang tot het strand en geniet van topfaciliteiten en culinaire hoogstandjes. Boek nu voor een verfijnd verblijf aan zee met ongeëvenaarde service en comfort.

Telefoonnummer: +32 59 23 30 18
Adres: Zeedijk 1, 8420 De Haan

Boek je overnachting bij Beach Hotel Auberge Des Rois


6x slapen in Zeebrugge, Oostende, Koksijde of De Haan

Ontdek de Belgische kust waar kwaliteit en budget samenkomen in onze zorgvuldig geselecteerde hotels. Historische accommodaties in Zeebrugge en omstreken bieden een onvergetelijk verblijf. Kies uit onze aanbevolen hotels voor uw perfecte kustuitje.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer