Strand en Comfort: De 4 Beste hotels in Zeebrugge of Oostende

Strand en Comfort: De 4 Beste hotels in Zeebrugge of Oostende



Ontdek de betoverende charme van Zeebrugge, een idyllische bestemming die bekend staat om haar serene sfeer en romantische ambiance, en laat ons je leiden naar de meest betoverende accommodaties aan de kust.

Zalig overnachten bij Atlas of Thermae Palace

Langs de kustlijn zijn er talloze hotels beschikbaar, maar is de kwaliteit overal even hoog? Het vinden van een goed hotel aan zee kan een uitdaging zijn voor velen. Gelukkig kunnen wij daar verandering in brengen. Graag willen wij de aandacht vestigen op vier hotels die zeker de moeite waard zijn. Houd er rekening mee dat reserveren absoluut noodzakelijk is, aangezien deze populaire strandhotels zeer gewild zijn.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Hotel Atlas in Zeebrugge combineert nabijheid tot het strand met topfaciliteiten en uitmuntende service. Met eigen parkeergelegenheid en comfortabele kamers, is dit hotel ideaal voor kustliefhebbers. Professionals staan klaar om uw verblijf optimaal te maken.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende combineert comfort met functionaliteit, ideaal voor zowel toeristen als zakelijke gasten. Met ruime kamers voor maximaal vier personen, gratis WiFi, en vergaderfaciliteiten is elk verblijf geslaagd. De Brasserie Albert biedt dagelijks verse Noordzee specialiteiten voor een culinaire ervaring.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek het vakantiecentrum in Oostduinkerke, ideaal voor families, gelegen op korte afstand van het strand. Voorzien van comfortabele kamers en twee restaurants, inclusief à la carte opties. Faciliteiten omvatten speeltuin, sportvelden, petanquebanen en een solarium, plus voordelige tarieven voor kinderen.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon, een recent vernieuwd viersterrenverblijf, biedt een huiselijke sfeer geïnspireerd door Riviera Maison-stijl. Gunstig gelegen op slechts twee minuten van het centrum en nabij de nieuwe Westelijke Strekdam in Oostende, is het de ideale uitvalsbasis voor kustverkenning. Met een overvloed aan eetgelegenheden in de directe omgeving, garandeert Hotel Cocoon een comfortabel en toegankelijk verblijf voor elke Oostende-bezoeker.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Als toerist verblijven in Zeebrugge of Oostende

Ontdek de topaccommodaties langs de Belgische kust voor een onvergetelijk verblijf. Zeebrugge's Atlas en Oostende's Thermae Palace behoren tot de selectie van aanbevolen hotels. Reserveer tijdig om verzekerd te zijn van een plek in deze gewilde kusthotels.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer