Ontdek Zeebrugge of Oostende: 5 Luxe Hotels voor een Stijlvolle Vakantie

Ontdek Zeebrugge of Oostende: 5 Luxe Hotels voor een Stijlvolle Vakantie



Ontdek de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Zeebrugge en Oostende, zelfs in de winter! Verken onze selectie van 5 hoogwaardige hotels die de perfecte mix bieden van luxe en strandplezier, voor een vakantie om nooit te vergeten.

5 hotels in Zeebrugge, Oostende of Koksijde die de moeite waard zijn

Aan de kust zijn er talloze hotels, maar is de kwaliteit overal even hoog? Voor veel reizigers is het altijd een uitdaging om een goed hotel aan zee te vinden. Maar daar komt nu verandering in. Wij presenteren graag de volgende 5 hotels die absoluut de moeite waard zijn. Let op: reserveren is absoluut noodzakelijk, want deze populaire hotels aan zee zijn zeer gewild.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek Hotel Atlas in Zeebrugge, een toevluchtsoord van comfort nabij het strand. Met gratis parking en een uitnodigend ontbijtbuffet, biedt dit hotel een ideale basis voor kustverkenning. Personeel staat klaar om een naadloze ervaring te garanderen tijdens uw verblijf.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende biedt gasten luxe accommodaties met uitzicht op de Noordzee. Faciliteiten omvatten gratis WiFi, beveiligde kameropties en een gerenommeerde brasserie. Ideaal voor zowel vakantiegangers als zakelijke evenementen, met ruime parkeergelegenheid nabij.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek het sfeervolle vakantiecentrum in Oostduinkerke, ideaal gelegen in een serene wijk op slechts 800 meter van de kustlijn. Gasten genieten van comfortabele kamers, twee eetgelegenheden met à la carte opties, en uiteenlopende faciliteiten zoals een speeltuin en sportvelden. Families waarderen de kosteloze verblijven voor kinderen onder vier jaar en speciale tarieven tot twaalf jaar, met fietsverhuur beschikbaar voor alle gasten.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon, een recent opgeknapt viersterrenverblijf, biedt gasten een huiselijke sfeer geïnspireerd door Riviera Maison. Gelegen op slechts twee minuten van het centrum en nabij de Westelijke strekdam van Oostende, verzekert het hotel gemakkelijke toegang tot de kustlijn. Geniet van de nabijgelegen culinaire etablissementen voor een complete Oostende-ervaring.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gelegen in het levendige Oostende centrum en nabij de kust, biedt een exclusieve ervaring voor culinaire liefhebbers. Gasten verblijven op steenworp afstand van topattracties, musea en vertier. Dit boutique hotel is de ideale uitvalsbasis voor zowel ontspanning als stadsexploratie.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Overnachten in Zeebrugge, Oostende of Koksijde

Ontdek de topkeuzes voor een luxe verblijf aan de Belgische kust met onze selectie van vijf vooraanstaande hotels. Van Zeebrugge tot Oostende, deze accommodaties bieden een perfecte mix van comfort en strandnabijheid. Reserveer tijdig om verzekerd te zijn van een plaats in deze gewilde hotels.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer