Op hotel in Zeebrugge of Oostende, waar slaap jij de volgende keer?

Op hotel in Zeebrugge of Oostende, waar slaap jij de volgende keer?



Ontdek tijdens de wintermaanden een extra dosis gezelligheid met een citytrip in één van de prachtige hotels aan zee die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd, waardoor je kunt genieten van de ultieme comfort en sfeer.

Betaalbare luxe in Zeebrugge en Oostende: comfortabele, voordelige hotels.

Op het strandverblijf worden regelmatig hotels in de schijnwerpers gezet die de moeite waard zijn. Deze keer is het de beurt aan enkele hotels in Zeebrugge, Oostende, Koksijde of De Haan. Bij elk van deze hotels kun je genieten van een gezellig en comfortabel verblijf.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek de rustige elegantie van Hotel Atlas in Zeebrugge, ideaal gelegen op 30 meter van de kust. Ervaar comfort met onze gratis parking en verzorgde kamers. Ons team verzekert een professionele service en een aangenaam verblijf nabij natuurreservaten.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende biedt 130 kamers met uitzicht op zee en moderne faciliteiten zoals gratis WiFi en kluisjes. Ideaal voor familieverblijven, het hotel heeft tevens ruime vergaderzalen en een brasserie met lokale gerechten. Parkeergelegenheid en attente service staan garant voor een comfortabel verblijf.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Het vakantiecentrum in Oostduinkerke biedt een serene omgeving voor bezoekers, slechts op korte afstand van de kust. Met faciliteiten zoals twee restaurants, speelgebieden voor kinderen, en sportmogelijkheden, is het ideaal voor gezinnen. Extra voordeel: kinderen tot 4 jaar verblijven gratis en tot 12 jaar genieten van korting.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon, een recent vernieuwd viersterrenverblijf, verwelkomt gasten die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gelegen op slechts twee minuten van het centrum en op loopafstand van Oostende's dijk en de nieuwe Westelijke strekdam, staat het hotel garant voor een ideale uitvalsbasis. Gasten genieten van nabijgelegen eetgelegenheden voor een complete kusterlebnis.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gevestigd in het levendige Oostende, biedt culinaire liefhebbers een uniek verblijf dichtbij het strand. Omringd door culturele attracties en ontspanningsopties, bevinden gasten zich op een steenworp afstand van lokale bezienswaardigheden. De ideale keuze voor reizigers die stad, zee en comfort willen combineren.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Beach Hotel Auberge Des Rois

Beach Hotel Auberge Des Rois in De Haan

Ontdek de serene kustlijn van De Haan bij Beach Hotel Auberge Des Rois, waar luxe accommodaties en directe strandtoegang zorgen voor een verfijnde vakantie-ervaring. Elke kamer biedt een privé-terras met uitzicht op zee, terwijl onze bistro lokale culinaire hoogstandjes serveert. Voor een stijlvol verblijf aan zee, boekt u bij Beach Hotel Auberge Des Rois, waar comfort en natuur samenkomen.

Telefoonnummer: +32 59 23 30 18
Adres: Zeedijk 1, 8420 De Haan

Boek je overnachting bij Beach Hotel Auberge Des Rois


Prado

Prado in Oostende

Hotel Prado, gelegen in het hart van Oostende, biedt comfortabele verblijfsmogelijkheden dicht bij het Casino Kursaal en het strand. Gasten genieten van de nabijheid tot uitgaansgelegenheden en winkelstraten, terwijl ze verzekerd zijn van een schoon onderkomen en een uitgebreid ontbijt. Dit familiehotel staat garant voor persoonlijke service en een aangenaam verblijf.

Telefoonnummer: +32 59 70 53 06
Adres: Leopold II-laan 22, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Prado


Als toerist verblijven in Zeebrugge of Oostende

Ontdek de selectie van top hotels aan de Belgische kust voor een winterse uitstap vol comfort en stijl. Kies uit locaties als Zeebrugge en Oostende voor een voordelig, doch luxe verblijf. Bezoek de aanbevolen adressen en boek nu uw ideale kusthotel.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer