Slapen aan zee? Ontdek Atlas, Thermae Palace, La Rose des Sables of Cocoon

Slapen aan zee? Ontdek Atlas, Thermae Palace, La Rose des Sables of Cocoon



Geniet van een extra gezellige winter met een citytrip naar een prachtig hotel aan zee. Ontdek de 4 mooiste hotels aan de kust die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd.

Familieplezier in Zeebrugge: perfecte hotels voor gezinnen.

Op zoek naar een goed hotel aan zee? Benieuwd waar je moet overnachten en waar je lekker kunt eten? Dit zijn de meest gestelde vragen als je een trip naar de kust maakt. Bij ons maken we het je graag gemakkelijk. Of je nu Zeebrugge, Oostende of Koksijde bezoekt, wij hebben de perfecte suggesties voor jouw verblijf. Ontdek hieronder welke hotels je absoluut moet overwegen.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek de serene kustlijn van Zeebrugge met een verblijf in Hotel Atlas, strategisch gelegen vlakbij het strand. Dit etablissement combineert comfortabele accommodaties met uitstekende service en gemak, zoals gratis parkeergelegenheid. Het professionele team staat garant voor een gastvrije ervaring, ideaal voor zowel ontspanning als het verkennen van lokale natuurreservaten.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende biedt 130 kamers met zeezicht en moderne voorzieningen zoals gratis WiFi en minifrigo. Ideaal voor zowel families als zakenreizigers, met vergaderzalen en feestfaciliteiten ter plaatse. Gasten genieten van hoogstaande service en dagverse gerechten in Brasserie Albert.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Dit vakantiecentrum in Oostduinkerke biedt een serene sfeer, slechts 800m van het strand. Met comfortabele kamers, twee restaurants en diverse recreatieve faciliteiten is het ideaal voor gezinnen, inclusief voordelige tarieven voor kinderen tot 12 jaar. Fietsverhuur beschikbaar voor gasten.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon, gelegen nabij het centrum van Oostende, biedt een verfijnde ervaring met de huiselijkheid van Riviera Maison. Dit 4-sterrenhotel, op korte loopafstand van de dijk en de Westelijke strekdam, is ideaal voor gasten die comfort en gemak zoeken. Met diverse eetgelegenheden in de directe omgeving is dit de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf aan de kust.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Op hotel in Zeebrugge of Oostende

Voor een ontspannen winterse uitstap biedt deze site een selectie van top hotels aan de kust. Ontdek de ideale verblijfplaats voor elk gezelschap, met uitgebreide informatie over faciliteiten en lokale eetgelegenheden. Kies uw perfecte kusthotel en geniet van een comfortabele vakantie.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer