5 TOP hotels aan de Belgische kust

5 TOP hotels aan de Belgische kust



Laat je betoveren door de rust en romantiek van Zeebrugge, waar charmante hotels je hart zullen veroveren. Laat ons je leiden naar de meest sfeervolle accommodaties aan de kust.

5x vriendelijke hotels aan de kust.

Op de strandverblijf website worden regelmatig enkele hotels uitgelicht die zeer de moeite waard zijn. Deze keer staan hotels in Zeebrugge, Oostende en Koksijde in de schijnwerpers. Elk van deze hotels biedt gasten een gezellig en comfortabel verblijf.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Hotel Atlas in Zeebrugge verwelkomt gasten met rust en nabijheid tot de kust, op maar 30 meter van het strand. De ideale ligging combineert strandplezier met de sereniteit van nabijgelegen natuurreservaten. Professionele service, comfortabele kamers en gratis parkeergelegenheid garanderen een zorgeloos verblijf.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende combineert stijlvolle accommodatie met moderne voorzieningen, waaronder gratis WiFi en een minifrigo in elke kamer. Geschikt voor gezinnen en zakenreizigers, biedt het hotel ruime kamers en geavanceerde vergaderfaciliteiten. De Brasserie Albert serveert verse gerechten, met lokale ingrediënten uit de Noordzee regio.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek een serene vakantie-ervaring in Oostduinkerke. Dit vakantiecentrum, slechts 800 meter van het strand, biedt comfortabele kamers en culinaire keuzes met twee restaurants. Faciliteiten omvatten een speeltuin, sportveld, petanque en fietsverhuur, ideaal voor families.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon biedt een oase van rust met zijn huiselijke Riviera Maison stijl. Gelegen op slechts twee minuten van het centrum van Oostende en nabij de vernieuwde Westelijke Strekdam, combineert dit 4-sterrenhotel comfort en gemak. Gasten genieten van de nabijheid van diverse eetgelegenheden, wat een verblijf aan de kust compleet maakt.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato biedt gastronomen en levensgenieters een exclusieve ervaring in Oostende's dynamische kern. Strategisch gesitueerd nabij het strand, zijn gasten slechts stappen verwijderd van lokale attracties en musea. Comfort en gemak gaan hand in hand met de nabijheid van diverse vermaakopties.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Op vakantie aan zee

Ontdek de topkeuzes voor overnachtingen langs de Vlaamse kust met onze selectie van gastvrije hotels in Zeebrugge, Oostende en Koksijde. Of het nu winter is of zomer, deze hotels garanderen een comfortabel verblijf het hele jaar door. Bezoek onze website voor de beste opties en plan uw ideale kustuitje.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer