Ontdek 5 hotels aan de Belgische kust waar je kan overnachten

Ontdek 5 hotels aan de Belgische kust waar je kan overnachten



Ontdek de charme van Zeebrugge en Oostende, zelfs in de winter, en geniet van een onvergetelijke vakantie in een van onze 5 top hotels die luxe en strandgenot perfect combineren.

Historisch Zeebrugge: hotels met een verhaal.

Strandverblijf besteedt regelmatig aandacht aan hotels die het bezoeken waard zijn. Deze keer ligt de focus op 5 prachtige accommodaties in Zeebrugge, Oostende of Koksijde, waar gasten gegarandeerd kunnen genieten van een aangename en comfortabele vakantie.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Hotel Atlas in Zeebrugge staat synoniem voor rust en comfort vlakbij de kust. Met gratis privé-parking en ruime kamers biedt het een naadloos verblijf. Ontdek de kust en geniet van professionele gastvrijheid.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende biedt 130 kamers met zeezicht en moderne voorzieningen zoals gratis WiFi en minifrigo. Families en zakenreizigers vinden er comfort in kamers voor 2 tot 4 personen en multifunctionele vergaderzalen. De Brasserie Albert belooft culinaire ervaringen met verse lokale producten.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Het vakantiecentrum in Oostduinkerke biedt een serene omgeving dichtbij het strand, ideaal voor gezinsuitjes. Faciliteiten omvatten goed onderhouden kamers, diverse eetgelegenheden, speelruimtes voor kinderen, en recreatieve sportvelden. Extra voorzieningen zoals gratis verblijf voor kinderen onder vier en betaalbare tarieven tot twaalf jaar, samen met fietsverhuur, verzekeren een comfortabel en kostenefficiënt verblijf.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Ontdek de huiselijke elegantie van Hotel Cocoon, gelegen op slechts twee minuten van het bruisende stadscentrum van Oostende. Dit 4-sterren hotel, recent gerenoveerd, bevindt zich op loopafstand van de dijk en de nieuwe Westelijke strekdam. Hotel Cocoon, nabij diverse culinaire gelegenheden, biedt een ideale uitvalsbasis voor uw verblijf aan de kust.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gelegen in het levendige centrum van Oostende, biedt culinaire liefhebbers een exclusieve verblijfservaring dicht bij het strand. Gasten verblijven op steenworp afstand van lokale bezienswaardigheden en musea. Ontspanning en cultuur zijn binnen handbereik voor elke bezoeker aan dit centraal gelegen boutique hotel.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Op hotel in Zeebrugge of Oostende

Ontdek de exclusiviteit van de gekozen hotels in Zeebrugge en Oostende, waar luxe en kustcomfort samen komen voor een ideale vakantie-ervaring. Strandverblijf belicht accommodaties vol karakter en moderne voorzieningen. Kies uit onze selectie voor uw volgende uitje naar de kust, ongeacht het seizoen.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer