7 TOP hotels aan de Belgische kust

7 TOP hotels aan de Belgische kust



Verken de betoverende aantrekkingskracht van de Belgische kust door middel van onze zorgvuldig samengestelde collectie kusthotels, variërend van Knokke tot De Panne, waarbij we je meenemen naar de meest prachtige locaties aan de zee.

7 hotels in Zeebrugge, Oostende, Koksijde of De Haan die de moeite waard zijn

Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme hotelervaring, zijn er 7 hotels waar je zeker terecht kunt. Deze hotels bieden niet alleen mooie kamers, maar ook een totaalbelevenis die zeker de moeite waard is. Benieuwd welk van deze hotels aan zee jouw favoriet is?

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek Hotel Atlas in Zeebrugge, slechts 30 meter van het strand voor een rustgevend verblijf. Profiteer van de gratis parkeergelegenheid en comfortabele kamers. Het toegewijde personeel staat klaar om uw bezoek onvergetelijk te maken.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende, met 130 kamers, combineert 4-sterren service met moderne faciliteiten zoals gratis WiFi en minifrigo. Gasten genieten van zeezicht vanaf diverse kamers en terrassen, terwijl families comfort vinden in ruime accommodaties. Vergaderzalen en feestfaciliteiten maken het hotel ideaal voor evenementen.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Het vakantiecentrum in Oostduinkerke biedt gasten comfort en rust nabij de kustlijn, slechts 800 meter van het strand. Faciliteiten omvatten twee restaurants, speelruimtes voor kinderen, sportfaciliteiten en een solarium, met kosteloze verblijfsopties voor kinderen onder vier jaar. Voor gezinsvriendelijk verblijf en verhuur van fietsen is dit centrum de ideale keuze.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon, gelegen op slechts twee minuten van het centrum van Oostende, biedt een verfijnde overnachting met de huiselijke sfeer van Riviera Maison. Dit recent gerenoveerde viersterrenhotel ligt op loopafstand van de dijk en de nieuwe Westelijke Strekdam. Met diverse eetgelegenheden in de nabijheid garandeert Hotel Cocoon een uitstekend verblijf aan de Belgische kust.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gelegen in het levendige Oostende, combineert luxe verblijf met culinaire verwennerij voor de echte levensgenieter. Op een steenworp afstand van het strand en nabij alle belangrijke attracties biedt dit boutique hotel de ideale uitvalsbasis voor cultuur- en recreatiezoekers. Ontdek de lokale musea en monumenten, allemaal op comfortabele loopafstand.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Beach Hotel Auberge Des Rois

Beach Hotel Auberge Des Rois in De Haan

Ontdek de serene allure van Beach Hotel Auberge Des Rois aan de De Haan kustlijn voor een verfijnd verblijf. Met directe toegang tot strand en duinen combineert het hotel luxe verblijfsopties met topgastronomie. Boek nu voor een verkwikkende ervaring in een elegante omgeving.

Telefoonnummer: +32 59 23 30 18
Adres: Zeedijk 1, 8420 De Haan

Boek je overnachting bij Beach Hotel Auberge Des Rois


Prado

Prado in Oostende

Hotel Prado, gelegen in het hart van Oostende, biedt comfortabele verblijven nabij topattracties. Gasten genieten van de nabijheid tot Casino Kursaal, het strand en levendige winkelstraten. Het familiehotel verzekert een gastvrij onthaal, schone kamers en een rijkelijk ontbijtbuffet.

Telefoonnummer: +32 59 70 53 06
Adres: Leopold II-laan 22, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Prado


Overnachten in Zeebrugge, Oostende, Koksijde of De Haan

Ontdek de essentie van de Belgische kust met onze selectie hotels. Van Zeebrugge tot De Panne, elk verblijf biedt een unieke kustervaring. Kies uw ideale hotel en start de reis langs de Vlaamse kustlijn.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer