Rust en Romantiek: De 3 Meest Sfeervolle Hotels in Zeebrugge of Oostende

Rust en Romantiek: De 3 Meest Sfeervolle Hotels in Zeebrugge of Oostende



Ontdek tijdens de winterperiode een extra dosis gezelligheid met een citytrip in een prachtig hotel aan zee. Laat je inspireren door onze speciaal geselecteerde top 3 van de mooiste hotels aan de kust.

Luxe in Zeebrugge: exclusieve hotels voor dagelijkse vakantiegevoel.

Voor een ultieme hotelervaring in al haar pracht en praal, kunt u zeker een keuze maken uit één van de volgende drie hotels. Vaak ligt de focus alleen op de accommodatie, maar de totale beleving in deze hotels is absoluut de moeite waard om te ervaren. Welk van deze hotels aan de kust heeft uw voorkeur?

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek Hotel Atlas in Zeebrugge voor een verblijf nabij het strand met gratis parkeergelegenheid en comfortabele kamers. Professionele service en een strategische ligging garanderen een plezierige ervaring. Hotel Atlas, uw keuze voor een ontspannen kustuitje met natuur en comfort binnen handbereik.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende combineert stijlvolle accommodatie met moderne voorzieningen, waaronder gratis WiFi en minifrigo's in elke kamer. Gasten genieten van de zeezicht vanaf de terrassen van Superior kamers en andere zeezijde opties. Voor evenementen biedt het hotel acht vergaderzalen en feestfaciliteiten, ideaal voor zowel zakelijke als privéaangelegenheden.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek het sfeervolle vakantiecentrum in Oostduinkerke, ideaal gelegen op slechts 800 meter van het kuststrand. Gasten genieten van comfortabele kamers, uitstekende eetgelegenheden inclusief een à la carte restaurant, en diverse recreatieve voorzieningen zoals een speeltuin en sportvelden. Extra voordeel voor gezinnen: kinderen jonger dan 4 verblijven gratis en speciale tarieven gelden voor kinderen tot 12 jaar.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Als toerist verblijven in Zeebrugge of Oostende

Ontdek de exclusiviteit van Zeebrugge met een selectie van topklasse hotels voor een onvergetelijke kustervaring. Van Atlas tot Thermae Palace, elke locatie belooft een unieke combinatie van comfort en lokale flair. Kies uw ideale verblijf en laat de winterse kustlijn uw verwachtingen overtreffen.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer