3 MUST VISITS in Oostende of Blankenberge - herinneringen om nooit te vergeten

3 MUST VISITS in Oostende of Blankenberge - herinneringen om nooit te vergeten



Tijdens de winter kunnen we allemaal genieten van wat extra ontspanning. En wat schreeuwt meer ontspanning dan een leuke activiteit? Wij kozen speciaal voor jou 3 activiteiten uit waar je zelf niet snel aan zou denken. Klaar voor een onvergetelijke ervaring?

Beleef avontuur en plezier met je kinderen bij Overzetboot Visserskaai - Oosteroever of Sea Life Blankenberge

Op zoek naar de ultieme beleving aan zee? Wij hebben 3 topactiviteiten voor jou geselecteerd die zorgen voor eindeloos vermaak aan zee. Laat je inspireren en geniet van de leukste ervaringen die de kust te bieden heeft.

Overzetboot Visserskaai - Oosteroever

Overzetboot Visserskaai - Oosteroever in Oostende

Bij Overzetboot Visserskaai - Oosteroever in Oostende kun je terecht voor momenten om nooit te vergeten. Hier creƫer je onvergetelijke familieherinneringen met het hele gezin.

Telefoonnummer: -
Adres: Visserskaai t.h.v. Noordzeeaquarium/ Oosteroever (Maritiem plein), 8400 Oostende

Lees meer over Overzetboot Visserskaai - Oosteroever op strandverblijf.


Sea Life Blankenberge

Sea Life Blankenberge in Blankenberge

EEN DAG VOL PLEZIER - in Blankenberge kun je deze Themapark terug vinden. Deze Themapark is ideaal om met het hele gezin te bezoeken.

Telefoonnummer: 050 42 43 00
Adres: Koning Albert-I-laan 116, 8370 Blankenberge

Lees meer over Sea Life Blankenberge op strandverblijf.


Plopsaland

Plopsaland in Adinkerke

MAGISCH - met je kids kan je zeker eens langs gaan bij Plopsaland. Deze Themapark is een MUST-DO in Adinkerke. Klaar voor familiemomentjes ?

Telefoonnummer: 058 42 02 02
Adres: De Pannelaan 68, 8660 Adinkerke

Lees meer over Plopsaland op strandverblijf.


Ontdek een dag vol plezier aan zee

Kortom, aan zee zijn er eindeloze mogelijkheden om je te vermaken en plezier te beleven. Of je nu een fan bent van watersporten, ontspannen op het strand, het verkennen van de onderwaterwereld of gewoon genieten van de adembenemende zonsondergangen, er is voor elk wat wils. Laat de stress van het dagelijks leven achter je en dompel je onder in de ontspannende sfeer van de kust. De zee wacht op je met open armen en een overvloed aan avontuurlijke ervaringen. Nog meer leuke activiteiten ontdekken? Neem dan een kijkje op activiteitenaanzee.be of check deze rubriek.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer