Op hotel in Zeebrugge of Oostende, waar slaap jij de volgende keer?

Op hotel in Zeebrugge of Oostende, waar slaap jij de volgende keer?



Ontdek de perfecte winterse ontsnapping dicht bij huis aan de Belgische kust, waar Citytrippers kunnen genieten van een paar dagen ontspanning in vier uitstekende hotels die absoluut de moeite waard zijn om tijdens hun volgende verblijf aan de kust uit te proberen.

Luxe in Zeebrugge: exclusieve hotels voor dagelijkse vakantiegevoel.

Bent u op zoek naar een goed hotel aan zee? Weet u niet waar u moet overnachten? Of vraagt u zich af waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd? Dit zijn de meest gestelde vragen voor toeristen die naar de kust gaan. Bij ons maken we het u graag gemakkelijk. Of u nu een bezoek brengt aan Zeebrugge, Oostende of Koksijde, wij hebben een selectie gemaakt van de beste hotels waar u kunt verblijven.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Hotel Atlas in Zeebrugge verwelkomt bezoekers met nabijgelegen stranden en rustgevende natuurreservaten. Met voorzieningen zoals gratis parkeergelegenheid en een uitgebreid ontbijt, garandeert het hotel comfort en gemak. Professionele service en een ideale ligging maken het de perfecte keuze voor een ontspannen verblijf.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende combineert comfort en functionaliteit met 130 stijlvolle kamers, waarvan velen met zeezicht. Moderne faciliteiten zoals gratis WiFi en vergaderzalen zijn beschikbaar voor zowel toeristen als zakelijke gasten. De Brasserie Albert biedt dagverse gerechten in een elegante setting.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek het serene vakantiecentrum in Oostduinkerke, een oase van rust op slechts 800 meter van de kustlijn. Gasten genieten van comfortabele kamers, uiteenlopende eetgelegenheden en talrijke recreatieve faciliteiten, inclusief een speeltuin en sportvelden. Families waarderen de speciale tarieven voor jonge kinderen en de beschikbaarheid van fietsverhuur.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Ontdek de serene sfeer van Hotel Cocoon, geïnspireerd door Riviera Maison stijl, ideaal voor ontspanning. Dit 4-sterren etablissement, vlakbij het centrum en de vernieuwde Westelijke Strekdam, biedt toegankelijkheid en comfort. Geniet van culinaire diversiteit met nabijgelegen eetgelegenheden voor een verfijnde verblijf in Oostende.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Op vakantie aan zee

Ontdek de Belgische kust met een selectie van topklasse hotels die comfort en kwaliteit garanderen voor elke citytripper. Of u nu verblijft in Zeebrugge, Oostende of Koksijde, onze aanbevolen accommodaties voldoen aan alle eisen voor een geslaagd verblijf. Plan uw kustvakantie met vertrouwen en ervaar de serene sfeer en uitstekende service van onze handgekozen hotels.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer