5 TOP hotels aan de Belgische kust

5 TOP hotels aan de Belgische kust



Ontdek de historische elegantie van Zeebrugge en laat je betoveren door de verhalen die elk hotel te vertellen heeft. Laat je inspireren door onze aanbevelingen voor een charmant en karaktervol verblijf in deze prachtige badplaats.

Ontspanning aan de kust: uw ideale hotel in Zeebrugge of Oostende.

Op zoek naar een perfecte strandvakantie in België? Strandverblijf heeft de top 5 hotels in Zeebrugge, Oostende en Koksijde voor jou op een rijtje gezet. Deze pareltjes garanderen gasten een aangenaam en comfortabel verblijf aan de Belgische kust. Van luxe accommodaties tot gezellige familiehotels, er is voor elk wat wils. Boek nu en geniet van een onvergetelijke tijd aan zee!

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Hotel Atlas in Zeebrugge biedt een strategische locatie nabij het strand, comfortabele accommodatie en superieure service. Met directe toegang tot kustwandelingen en natuurreservaten, is het de ideale uitvalsbasis voor ontspanning en verkenning. Het ervaren personeel verzekert een gastvrij verblijf en een efficiënte planning van lokale activiteiten.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende combineert stijlvolle accommodatie met moderne faciliteiten, waaronder gratis WiFi en multifunctionele zalen. Gasten genieten van ruime kamers met zeezicht en gezinsvriendelijke opties, terwijl de Brasserie Albert lokale culinaire hoogstandjes serveert. Het hotel biedt een ideale mix van comfort en gemak voor zowel vakantiegangers als zakelijke bezoekers.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek het vakantiecentrum in Oostduinkerke, ideaal voor gezinnen en gelegen op slechts 800 meter van het strand. Gasten genieten van comfortabele kamers, culinaire variëteit in twee restaurants en uitgebreide recreatiefaciliteiten. Extra voordeel: gratis verblijf voor kinderen onder 4 jaar en gereduceerd tarief tot 12 jaar, met fietsverhuur beschikbaar.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon, gelegen vlakbij het hart van Oostende en op steenworp afstand van de dijk, biedt gasten een verfijnde ervaring met lokale flair. Dit 4-sterrenhotel, recent gerenoveerd in de stijl van Riviera Maison, verzekert een comfortabel verblijf nabij diverse eetgelegenheden. Optimaal voor reizigers die luxe zoeken met het gemak van de stad en kust binnen handbereik.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gelegen in het levendige centrum van Oostende en op een steenworp afstand van het strand, biedt gasten luxe accommodatie en culinaire verwennerij. Dit boutique hotel, nabij topattracties en musea, is de ideale uitvalsbasis voor cultuurliefhebbers en levensgenieters. Ontspanning en comfort staan centraal, met alle bezienswaardigheden binnen handbereik.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Op vakantie aan zee

Ontdek de topkeuzes voor overnachtingen langs de Belgische kust met Strandverblijf. Onze selectie hotels in Zeebrugge en Oostende biedt comfort en gemak voor elke reiziger. Reserveer nu voor een ongeëvenaarde ervaring aan de kust.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer