Op hotel in Zeebrugge of Oostende, waar slaap jij de volgende keer?

Op hotel in Zeebrugge of Oostende, waar slaap jij de volgende keer?



Ontdek de betoverende charme van Zeebrugge en Oostende en geniet van een onvergetelijk verblijf in de comfortabele en plezierige hotels die deze badplaatsen te bieden hebben. Elk hotel combineert luxe met strandplezier voor een onvergetelijke ervaring.

Een fantastische topervaring bij één van deze 5 TOP hotels

Voor de ultieme hotelervaring in alle opzichten ben je aan het juiste adres bij één van de volgende vijf hotels. Vaak wordt er alleen gesproken over de kamer, maar de totaalervaring in deze hotels is zeker de moeite waard om te beleven. Welk van deze strandhotels is jouw favoriet?

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek de serene allure van Hotel Atlas in Zeebrugge, een ideale keuze voor kustnabijheid en comfort. Met directe toegang tot het strand en uitstekende faciliteiten zoals gratis parking, verzekert dit hotel een ontspannen verblijf. Ervaar de topprioriteit die het personeel aan gastvrijheid geeft tijdens uw ontdekking van Zeebrugge.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende biedt gasten luxe accommodatie met uitzicht op zee en moderne voorzieningen, waaronder gratis WiFi en minibar. Ideaal voor gezinnen en zakenreizigers, met ruime kamers en hoogwaardige vergaderfaciliteiten. De Brasserie Albert belooft culinaire hoogstandjes met verse lokale producten.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Het vakantiecentrum in Oostduinkerke biedt gasten een serene omgeving op loopafstand van het strand. Faciliteiten omvatten goed onderhouden kamers, diverse eetgelegenheden en recreatiemogelijkheden voor alle leeftijden. Extra's zoals gratis verblijf voor kinderen onder de vier en fietsverhuur verhogen de waarde van uw verblijf.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon biedt een thuisgevoel met zijn Riviera Maison inrichting. Gelegen op slechts 2 minuten van het centrum van Oostende en nabij de kust, is dit 4-sterren etablissement ideaal voor bezoekers die comfort en gemak zoeken. Geniet van de nabijheid van diverse eetgelegenheden voor een complete ervaring aan de Belgische kust.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gelegen in het levendige Oostende, combineert luxe verblijf met culinaire verwennerij, ideaal voor fijnproevers. Op steenworp afstand van het strand, biedt dit boutique hotel gemakkelijke toegang tot lokale attracties en culturele hotspots. Ontspan in stijl na een dag vol ontdekkingen in de stad.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Op hotel in Zeebrugge of Oostende

Ontdek de perfecte overnachtingsmogelijkheden in Zeebrugge en Oostende met onze topselectie van vijf kwaliteitshotels. Elk etablissement belooft superieur comfort gecombineerd met strandvertier. Kies uw ideale hotel en geniet van een ongeëvenaarde gastervaring.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer