HOTSPOTS: 7x op hotel aan onze sprankelende kust

HOTSPOTS: 7x op hotel aan onze sprankelende kust



Ontdek de historische elegantie van Zeebrugge en laat je betoveren door de verhalen die elk hotel te vertellen heeft. Laat je inspireren door onze aanbevelingen voor een charmant en karaktervol verblijf in deze prachtige badplaats.

7 unieke hotels van de Belgische kust

Voor een onvergetelijke hotelervaring in al haar facetten, moet je zeker een verblijf boeken bij één van de volgende 7 hotels aan zee. Deze hotels bieden niet alleen prachtige kamers, maar ook een totaalbeleving die je niet snel zult vergeten. Welk van deze hotels is jouw favoriet?

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek de serene kustlijn bij Hotel Atlas in Zeebrugge, ideaal voor strandwandelingen en natuurverkenning. Met de nabijheid van het strand en gratis privé-parking, garandeert het hotel een zorgeloos en comfortabel verblijf. De professionele service en uitgebreide voorzieningen maken het de uitgelezen keuze voor elke reiziger.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Ontdek het Thermae Palace Hotel in Oostende, met 130 elegante kamers en superieure zeezichten vanaf diverse terrassen. Ideaal voor gezinnen en zakenreizigers, het hotel biedt gratis WiFi, comfortabele faciliteiten en ruime parkeergelegenheid. Culinaire genot wacht in Brasserie Albert, terwijl 8 vergaderzalen perfecte evenementenlocaties vormen.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek het gastvrije vakantiecentrum in Oostduinkerke, ideaal gelegen op slechts 800 meter van de kustlijn. Met zijn comfortabele kamers, diverse eetgelegenheden inclusief een à la carte restaurant, en uitgebreide faciliteiten zoals speeltuinen en sportvelden, is het de perfecte keuze voor families. Profiteer van gratis verblijf voor kinderen onder 4 jaar en aantrekkelijke kortingen tot 12 jaar, terwijl u de omgeving verkent op de beschikbare huurfietsen.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Ontdek het vernieuwde Hotel Cocoon, gelegen op slechts twee minuten van het hart van Oostende en nabij de vernieuwde Westelijke strekdam. Dit viersterrenhotel combineert huiselijk comfort met een ideale ligging dicht bij de kustlijn. Met uitgebreide eetgelegenheden in de omgeving biedt Hotel Cocoon een complete verblijfservaring voor de kustbezoeker.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gelegen in het levendige Oostende nabij het strand, biedt gasten een verfijnde ervaring in het stadshart. Op loopafstand vindt men alle culturele hotspots en ontspanningsopties. Dit boutique hotel is een uitgelezen keuze voor fijnproevers en levensgenieters.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Beach Hotel Auberge Des Rois

Beach Hotel Auberge Des Rois in De Haan

Ontdek de exclusiviteit van Beach Hotel Auberge Des Rois aan de kust van De Haan, waar luxe accommodatie en directe strandtoegang gegarandeerd zijn. Gasten genieten van hoogwaardige voorzieningen en een serene sfeer in elke kamer, met het strand en de duinen als achtertuin. Proef de culinaire hoogstandjes in onze bistro, waar lokale ingrediënten de basis vormen voor verfijnde gerechten.

Telefoonnummer: +32 59 23 30 18
Adres: Zeedijk 1, 8420 De Haan

Boek je overnachting bij Beach Hotel Auberge Des Rois


Prado

Prado in Oostende

Hotel Prado, gelegen in het hart van Oostende, biedt gasten comfortabele accommodatie nabij topattracties. Slechts een korte wandeling van het Casino Kursaal en het strand, is het de ideale uitvalsbasis voor stedelijke verkenningen. Gasten genieten van een gastvrij onthaal, schone kamers en een rijkelijk ontbijtbuffet.

Telefoonnummer: +32 59 70 53 06
Adres: Leopold II-laan 22, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Prado


Op hotel in Zeebrugge of Oostende

Voor een onvergetelijk verblijf kiest u uit onze topselectie hotels langs de Belgische kust. Elk hotel biedt een unieke ervaring met comfort en lokale flair. Boek nu en ontdek uw ideale uitvalsbasis in Zeebrugge en omstreken.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer