Op hotel aan zee: 3 fenomenale hotels om goed te overnachten

Op hotel aan zee: 3 fenomenale hotels om goed te overnachten



Ontdek de perfecte strandverblijven aan de Belgische kust bij Strandverblijf. Kies uit een selectie van 3 hotels voor een onvergetelijke vakantie aan zee.

3x vriendelijke hotels aan de kust.

Op zoek naar een goed hotel aan zee voor je volgende vakantie? Benieuwd waar je lekker kunt eten tijdens je verblijf? Dit zijn vaak de vragen die opkomen wanneer je een trip naar de kust plant. Laat ons je helpen! Of je nu Zeebrugge, Oostende of Koksijde bezoekt, zorg ervoor dat je je hoofd te ruste legt in één van de volgende hotels.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek Hotel Atlas in Zeebrugge, ideaal gelegen nabij het strand voor een ontspannen verblijf. Met gratis parkeergelegenheid en comfortabele kamers verzekert het hotel een zorgeloos verblijf. Het professionele team staat klaar om uw ervaring te verrijken en lokale natuurreservaten te verkennen.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel biedt strategisch gelegen accommodatie in Oostende, met 130 kamers, variërend van single tot vierpersoonsfamiliesuites, alle voorzien van moderne gemakken zoals gratis WiFi en minibar. Gasten kunnen genieten van het uitzicht op zee vanaf de superieure kamers en profiteren van de nabijgelegen parkeerfaciliteiten. Voor evenementen zijn er 8 vergaderzalen beschikbaar, waarvan 5 met uitzicht op de kustlijn.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek het gastvrije vakantiecentrum in Oostduinkerke, ideaal voor gezinnen en gelegen op korte loopafstand van het strand. Voorzien van comfortabele kamers, twee restaurants inclusief à-la-cartemogelijkheden, en diverse recreatieve faciliteiten zoals een speeltuin en sportvelden. Profiteer van gratis verblijf voor kinderen onder de vier en gereduceerde tarieven tot twaalf jaar, met fietsverhuur beschikbaar.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Op vakantie aan zee

Voor een comfortabel verblijf aan de Belgische kust, biedt Strandverblijf een selectie van gerenommeerde hotels. Ontdek de gastvrijheid van Atlas in Zeebrugge, Thermae Palace in Oostende of La Rose des Sables in Koksijde. Kies uw ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie aan zee.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer