Gastronomisch tafelen aan zee? Ontdek Ten Doele, Poincaré of Brasserie Bristol

Gastronomisch tafelen aan zee? Ontdek Ten Doele, Poincaré of Brasserie Bristol



Een dagje zee is altijd een goed idee, vooral als je van een gevarieerde keuken houdt. De Belgische kust telt zoveel trendy zaakjes dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Strandverblijf to the rescue! Ga eens op ontdekking bij één van de volgende 3 restaurants.

Fine dining aan de Belgische kust

Zin in een lekkere hap bij een van de 3 onderstaande hotspots? Denk niet langer na en scoor snel een tafeltje. De chefs van deze restaurants brengen rock'n roll op het bord. Reserveer alvast een tafeltje voor je volgende restaurantbezoek aan de Belgische kust.

Ten Doele

Ten Doele in Blankenberge

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Ten Doele er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Blankenberge. Wil je geweldig dineren? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: 050 41 31 04
Adres: Leopoldstraat 34, 8370 Blankenberge

Lees meer over Ten Doele op strandverblijf.


Poincaré

Poincaré in Wenduine

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Poincaré er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Wenduine. Wil je geweldig smullen? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: 050 42 32 78
Adres: Delacenseriestraat 21, 8420 Wenduine

Lees meer over Poincaré op strandverblijf.


Brasserie Bristol

Brasserie Bristol in Heist

In het mooie Heist moet je zeker eens gaan smullen bij Brasserie Bristol. Dit restaurant is goed en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: 050 51 21 12
Adres: Zeedijk-Heist 291, 8301 Heist

Lees meer over Brasserie Bristol op strandverblijf.


Altijd lekker eten

Na een dagje heerlijk uitwaaien aan zee schuif je dus met plezier de benen onder tafel bij één van de 3 bovenstaande adresjes. Smakelijk!


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer