Ontdek Zeebrugge of Oostende: 4 Luxe Hotels voor een Stijlvolle Vakantie

Ontdek Zeebrugge of Oostende: 4 Luxe Hotels voor een Stijlvolle Vakantie



Geniet van extra gezelligheid tijdens de lente met een citytrip naar één van de prachtige hotels aan zee die wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. Ontdek de 4 mooiste hotels en geniet van een onvergetelijk verblijf aan de kust.

Zalig overnachten bij Atlas of Thermae Palace

Aan de prachtige kustlijn zijn er talloze hotels te vinden, maar niet allemaal bieden ze dezelfde kwaliteit van overnachting. Het is vaak een uitdaging om het perfecte hotel aan zee te vinden. Gelukkig hoeft dat niet langer het geval te zijn, want wij hebben de 4 beste hotels aan zee voor jou geselecteerd. Wees er snel bij, want deze populaire accommodaties zijn snel volgeboekt. Reserveer nu en geniet van een onvergetelijk verblijf aan de kust.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek Hotel Atlas in Zeebrugge, uw ideale verblijf op een steenworp van de kust voor zowel ontspanning als natuurbeleving. Geniet van het gemak van eigen parkeergelegenheid en verblijf in comfortabele kamers met een uitgebreid ontbijt. Professionele service en een strategische ligging maken dit hotel perfect voor uw kustverkenning.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende biedt 130 stijlvolle kamers, waarvan vele met zeezicht en terras. Ideaal voor zowel zakelijke als familieverblijven, met faciliteiten zoals gratis WiFi en ruime parkeergelegenheid. De Brasserie Albert presenteert hoogwaardige, lokale gerechten in een setting met panoramisch uitzicht.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek ons vakantiecentrum in Oostduinkerke, ideaal gelegen op slechts 800 meter van de kustlijn. Faciliteiten omvatten comfortabele kamers, twee restaurants, recreatieopties zoals een kinderspeeltuin en sportterreinen, en een solarium. Gezinnen waarderen onze speciale tarieven voor kinderen tot 12 jaar en gratis verblijf voor de allerkleinsten onder de 4.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon, recent gerenoveerd met vier sterren, nodigt gasten uit voor een verblijf in de stijl van Riviera Maison. Strategisch gelegen op slechts twee minuten van het centrum en dicht bij de Oostendse dijk, is het de ideale uitvalsbasis voor kustverkenning. Met diverse eetgelegenheden in de directe omgeving biedt het hotel een volledige Oostende-ervaring.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Overnachten in Zeebrugge, Oostende of Koksijde

Voor een onvergelijkbare kustervaring, biedt onze selectie aan kwaliteitshotels de ideale uitvalsbasis. Ontdek onze topkeuzes zoals Atlas en Thermae Palace voor een comfortabel verblijf. Reserveer tijdig uw kamer en verzeker uzelf van een verkwikkend lente-uitje aan zee.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer