Op hotel in Zeebrugge of Oostende, waar slaap jij de volgende keer?

Op hotel in Zeebrugge of Oostende, waar slaap jij de volgende keer?



Ontdek het verborgen juweel Zeebrugge aan de Belgische kust en verblijf in een van de zorgvuldig gekozen hotels voor een onvergetelijke ervaring.

Romantiek in Zeebrugge: rustige, charmante hotels.

Ontdek de top 4 strandhotels in Zeebrugge, Oostende en Koksijde die perfect zijn voor een ontspannen verblijf aan de Belgische kust. Deze parels bieden gasten een comfortabele en aangename ervaring, waardoor ze zeker een bezoek waard zijn. Laat Strandverblijf je gids zijn bij het kiezen van de perfecte accommodatie voor een onvergetelijke vakantie aan zee.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Hotel Atlas in Zeebrugge verwelkomt gasten met de nabijheid van het strand en biedt comfortabele kamers plus gratis parkeren. De professionele service en strategische locatie maken het ideaal voor kustverkenningen. Ontdek de kustlijn en natuur, terwijl u geniet van moderne gemakken.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende biedt 130 stijlvolle kamers met optioneel zeezicht en terras. Ideaal voor gezinnen en zakenreizigers, met faciliteiten zoals gratis WiFi en ruime parkeergelegenheid. De Brasserie Albert belooft culinaire hoogstandjes met verse lokale producten.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Ontdek het gastvrije vakantiecentrum in Oostduinkerke, ideaal gelegen op slechts 800 meter van de kustlijn. Faciliteiten omvatten comfortabele kamers, twee restaurants, een speeltuin en sportfaciliteiten, met gratis verblijf voor kinderen onder de 4 jaar. Voor een ontspannen uitje biedt het centrum fietsverhuur en gezinsvriendelijke tarieven voor kinderen tot 12 jaar.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon, met zijn huiselijke Riviera Maison stijl, biedt gasten een verfijnde overnachting op slechts twee minuten van het stadscentrum van Oostende. Dit recent vernieuwde 4-sterrenhotel ligt op loopafstand van de dijk en de nieuwe Westelijke strekdam. Met diverse eetgelegenheden in de directe omgeving garandeert Hotel Cocoon een comfortabel en praktisch verblijf aan de kust.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Als toerist verblijven in Zeebrugge of Oostende

Zeebrugge verwelkomt reizigers met een selectie van uitstekende hotels die rust en comfort bieden langs de Belgische kustlijn. Deze toplocaties staan garant voor een aangenaam verblijf, met Strandverblijf als uw betrouwbare partner voor accommodatiekeuze. Kies uit onze aanbevolen hotels voor een onvergetelijke kustervaring, ongeacht het seizoen.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer