Ontdek 7 hotels aan de Belgische kust waar je kan overnachten

Ontdek 7 hotels aan de Belgische kust waar je kan overnachten



Ontdek de Belgische kust deze lente en geniet van een ontspannen verblijf in een van de 7 geselecteerde hotels die perfect zijn voor citytrippers. Boek nu en beleef een onvergetelijke vakantie aan zee.

Historisch Zeebrugge: hotels met een verhaal.

Op Strandverblijf worden regelmatig hotels uit Zeebrugge, Oostende, Koksijde en De Haan in de schijnwerpers gezet. Deze charmante accommodaties bieden de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen strandvakantie aan de Belgische kust. Of je nu op zoek bent naar een luxe hotel met uitzicht op zee of een gezellige bed & breakfast in het centrum van de badplaats, hier vind je het allemaal. Geniet van een comfortabel verblijf en laat je verwennen door de gastvrijheid van deze hotels. Maak je strandvakantie onvergetelijk en boek vandaag nog een kamer in een van deze prachtige accommodaties.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek de serene allure van Hotel Atlas in Zeebrugge, ideaal gelegen nabij het strand voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Met gratis privéparking en uitnodigende kamers, belooft het hotel een naadloze ervaring. Het toegewijde team verzekert top service, waarmee uw verblijf in Zeebrugge zowel comfortabel als gedenkwaardig wordt.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende verenigt comfort en functionaliteit met 130 kamers, inclusief zeezicht opties en familieaccommodaties. Voor zowel ontspanning als zakelijke evenementen biedt het hotel gratis WiFi, moderne faciliteiten en diverse vergaderruimtes. Brasserie Albert verwent gasten met dagverse, lokale cuisine, terwijl de receptie 24/7 paraat staat voor een optimale service.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Het vakantiecentrum in Oostduinkerke biedt een serene omgeving dichtbij de kust, ideaal voor gezinsuitjes. Met faciliteiten zoals fietsverhuur, speelpleinen en diverse eetgelegenheden, is comfort gegarandeerd. Kinderen onder de vier verblijven gratis, met speciale tarieven tot twaalf jaar.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon, een recent gerenoveerd 4-sterrenverblijf, biedt gasten een huiselijke sfeer geïnspireerd door Riviera Maison. Gelegen op twee minuten van het centrum en nabij de vernieuwde Westelijke Strekdam van Oostende, combineert het hotel gemak met comfort. Diverse eetgelegenheden in de directe omgeving verrijken het verblijf van elke gast die de kuststad bezoekt.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gelegen in het dynamische centrum van Oostende en nabij het strand, biedt fijnproevers een exclusieve verblijfservaring. Met alle belangrijke attracties en musea op loopafstand is het de ideale uitvalsbasis voor cultuur- en ontspanningszoekers. Gasten genieten van luxe en comfort op steenworp afstand van de kust.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Beach Hotel Auberge Des Rois

Beach Hotel Auberge Des Rois in De Haan

Ontdek de serene kustlijn van De Haan bij Beach Hotel Auberge Des Rois, waar luxe accommodatie en directe strandtoegang verzekerd zijn. Ervaar topcomfort in stijlvolle kamers met privé-terrassen en proef de lokale culinaire hoogstandjes. Boek nu voor een verkwikkend verblijf in het hart van natuurlijke pracht.

Telefoonnummer: +32 59 23 30 18
Adres: Zeedijk 1, 8420 De Haan

Boek je overnachting bij Beach Hotel Auberge Des Rois


Prado

Prado in Oostende

Hotel Prado, gelegen in het hart van Oostende, biedt gezinsvriendelijke accommodatie nabij topattracties zoals Casino Kursaal en het strand. Gasten genieten van comfortabele kamers, moderne voorzieningen en een uitgebreid ontbijtbuffet voor een verfrissend verblijf. Ontdek de nabijgelegen winkelstraten en uitgaansgelegenheden, op slechts een korte wandeling van het hotel.

Telefoonnummer: +32 59 70 53 06
Adres: Leopold II-laan 22, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Prado


Overnachten in Zeebrugge, Oostende, Koksijde of De Haan

Voor reizigers die verlangen naar ontspanning aan de Belgische kust, zijn deze hotels in Zeebrugge en omstreken een uitstekende keuze. Elk hotel biedt unieke voorzieningen en service voor een memorabel verblijf. Ontdek het ideale onderkomen en reserveer uw kustervaring met gemak.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer