6 Betaalbare Hotels aan de Belgische Kust

6 Betaalbare Hotels aan de Belgische Kust



Ontdek de gastvrije sfeer van Zeebrugge, Oostende, Koksijde en De Haan in onze selectie van top hotels met comfortabele verblijven en prachtige zeezichten. Laat je verwelkomen met open armen en geniet van een onvergetelijk verblijf aan de Belgische kust.

Een prachtige topervaring bij één van deze 6 TOP hotels

Ontdek de 6 mooiste hotels in Zeebrugge, Oostende, Koksijde en De Haan voor een onvergetelijk strandverblijf. Strandverblijf heeft zorgvuldig geselecteerde accommodaties waar gasten kunnen genieten van comfort en gastvrijheid. Van luxe resorts tot gezellige boutique hotels, er is voor elk wat wils aan de Belgische kust. Boek nu en geniet van een ontspannen vakantie aan zee.

Atlas

Atlas in Zeebrugge

Ontdek de serene kustlijn bij Hotel Atlas in Zeebrugge, ideaal voor zowel ontspanning als avontuur op steenworp afstand van het strand. Met gratis parkeergelegenheid en comfortabele kamers, verzekert dit hotel een zorgeloos verblijf. Professionele service en een strategische ligging maken Hotel Atlas tot een uitstekende keuze voor reizigers.

Telefoonnummer: +32 50 54 54 19
Adres: Brusselstraat 13, 8380 Zeebrugge

Boek je overnachting bij Atlas


Thermae Palace

Thermae Palace in Oostende

Het Thermae Palace Hotel in Oostende voorziet gasten van comfortabele onderkomen met uitzicht op de Noordzee. Verblijven zijn inclusief gratis WiFi, veiligheidsvoorzieningen en een minikoelkast. Faciliteiten omvatten vergaderzalen, parkeerplaatsen en de gerenommeerde Brasserie Albert.

Telefoonnummer: +32 59 80 66 44
Adres: Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Thermae Palace


La Rose des Sables

La Rose des Sables in Koksijde

Het vakantiecentrum in Oostduinkerke biedt comfortabele accommodatie vlakbij de kustlijn. Faciliteiten omvatten twee restaurants, speel- en sportterreinen, en een solarium; extra voordeel voor gezinnen met jonge kinderen. Fietsverhuur is beschikbaar voor gasten die de omgeving willen verkennen.

Telefoonnummer: +32 58 51 14 21
Adres: Gaupinlaan 1, 8670 Koksijde

Boek je overnachting bij La Rose des Sables


Cocoon

Cocoon in Oostende

Hotel Cocoon nodigt gasten uit voor een ontspannen verblijf in de huiselijke sfeer van Riviera Maison. Gelegen op slechts twee minuten van het centrum van Oostende en op loopafstand van de dijk, combineert dit 4-sterrenhotel comfort met gemak. Profiteer van de nabijgelegen eetgelegenheden en ontdek de vernieuwde Westelijke strekdam tijdens uw verblijf.

Telefoonnummer: +32 59 80 40 82
Adres: Van Iseghemlaan 21-25, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Cocoon


Villa Ostinato

Villa Ostinato in Oostende

Hotel Villa Ostinato, gelegen in het levendige centrum van Oostende en nabij het strand, biedt luxe accommodatie voor culinaire liefhebbers en genotzoekers. Op loopafstand bevinden zich talrijke attracties, musea en recreatieve voorzieningen. Kies voor een verblijf waar comfort en gemak naadloos samenkomen.

Telefoonnummer:
Adres: Karel Janssenslaan 10, 8400 Oostende

Boek je overnachting bij Villa Ostinato


Beach Hotel Auberge Des Rois

Beach Hotel Auberge Des Rois in De Haan

Ontdek de serene kustlijn van De Haan vanuit Beach Hotel Auberge Des Rois, waar luxe accommodatie en directe strandtoegang samenkomen. Gasten ervaren topcomfort in elegante kamers met privé-terrassen en proeven culinaire hoogstandjes uit de lokale keuken. Reserveer nu voor een verfijnd verblijf aan zee met superieure service en faciliteiten.

Telefoonnummer: +32 59 23 30 18
Adres: Zeedijk 1, 8420 De Haan

Boek je overnachting bij Beach Hotel Auberge Des Rois


Als toerist verblijven in Zeebrugge of Oostende

Verken de topselectie van hotels in Zeebrugge, Oostende, Koksijde en De Haan voor een ongeëvenaarde kustervaring. Boek uw verblijf voor een mix van luxe en lokale gastvrijheid met uitzicht op zee. Kies uit onze zorgvuldig gekozen accommodaties en verzeker u van een ontspannen vakantie.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer