Op restaurant aan zee: 4 bruisende zaken met een unieke keuken

Op restaurant aan zee: 4 bruisende zaken met een unieke keuken



Een citytrip of vakantie aan het plannen in Blankenberge, Oostende, Koksijde of Knokke-Heist? Dan ben je zeker op zoek naar een restaurant waar je lekker kunt gaan uiteten. Deze restaurants met hun gastronomische keuken zijn zeker de moeite waard om zelf eens uit te proberen!

De betere restaurants aan zee

Voor een beleving van topgastronomie in al haar facetten kun je zeker terecht bij één van de volgende 4 restaurants. Vaak spreekt men enkel over de keuken, maar de totaalbeleveing in de volgende resturants is zeker ook de moeite om te ervaren. Welk restaurant is jouw favoriet?

Onism

Onism in Blankenberge

In het mooie Blankenberge moet je zeker eens gaan genieten bij Onism. Dit restaurant is lekker en dus zeker een bezoekje waard.

Telefoonnummer: +32 468 31 91 04
Adres: Graaf Jansdijk 5, 8370 Blankenberge

Lees meer over Onism op strandverblijf.


Brasserie David

Brasserie David in Oostende

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Brasserie David er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Oostende. Wil je fenomenaal genieten? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: +32 476 73 99 66
Adres: Christinastraat 45, 8400 Oostende

Lees meer over Brasserie David op strandverblijf.


Carcasse

Carcasse in Koksijde

Als wij zelf sterren konden uitdelen, dan kreeg Carcasse er van ons toch ook minstens één (extra). Het restaurant is te vinden in Koksijde. Wil je geweldig smullen? Dan moet je hier zeker zijn.

Telefoonnummer: 058 51 72 49
Adres: H. Christiaenlaan 5, 8670 Koksijde

Lees meer over Carcasse op strandverblijf.


Dah Makan

Dah Makan in Knokke-Heist

Door de mooie score in Gault&Millau weet je dat dit restaurant in Knokke-Heist zeker een bezoekje waard is. Ga tijdens je volgende uitstap naar de Belgische kust hier zeker eens geweldig smullen.

Telefoonnummer: 0472 41 08 45
Adres: Dumortierlaan 64, 8300 Knokke-Heist

Lees meer over Dah Makan op strandverblijf.


Altijd lekker eten

Weer of geen weer, een bezoek aan de Belgische kust is werkelijk altijd een goed idee, zeker als je de dag kunt afsluiten met een culinair restaurantbezoek.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer