Op uitstap in Knokke of Oostende met kinderen? Dan zijn deze activiteiten zeker een bezoekje waard

Op uitstap in Knokke of Oostende met kinderen? Dan zijn deze activiteiten zeker een bezoekje waard



Een dagje zee is altijd een goed idee, vooral als je van dingen om te doen met kinderen houdt. De Belgische kust telt zoveel leuke dingen om te doen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Strandverblijf to the rescue! Ga eens op ontdekking bij één van de volgende 4 activiteiten.

4x een gezellige uitstap aan zee

Duik in een wereld van plezier aan zee - Het vinden van de perfecte activiteiten aan zee kan soms een uitdaging zijn. Maar geen zorgen, wij hebben 4 van de leukste en meest spannende ervaringen voor je op een rijtje gezet. Ontdek een wereld van plezier en maak van je verblijf aan zee een onvergetelijke ervaring.

Sportoase Duinenwater

Sportoase Duinenwater in Knokke

PRACHTIG - met het hele gezin kan je zeker eens langs gaan bij Sportoase Duinenwater. Deze Sportaccommodatie is een MUST-DO in Knokke. Klaar voor plezier ?

Telefoonnummer: 050 67 29 20
Adres: Duinenwater 43, 8300 Knokke

Lees meer over Sportoase Duinenwater op strandverblijf.


Stedelijk Zwembad Oostende

Stedelijk Zwembad Oostende in Oostende

Creëer fun met de kids bij Stedelijk Zwembad Oostende! Deze Zwemgelegenheid in Oostende is fantastisch om te ontdekken met je kids.

Telefoonnummer: 059 50 38 83
Adres: Koninginnelaan 1, 8400 Oostende

Lees meer over Stedelijk Zwembad Oostende op strandverblijf.


Anemos Beachclub

Anemos Beachclub in Knokke-Heist

Bij Anemos Beachclub in Knokke-Heist kun je terecht voor een magisch moment. Hier creëer je onvergetelijke familieherinneringen met het hele gezin.

Telefoonnummer: 050 51 20 55
Adres: Anemonenlaan, 8300 Knokke-Heist

Lees meer over Anemos Beachclub op strandverblijf.


Kidplay Leopoldpark

Kidplay Leopoldpark in Blankenberge

FAMILIEMOMENTJES - in Blankenberge kun je deze Speeltuin terug vinden. Deze Speeltuin is ideaal om met de hele famillie te bezoeken.

Telefoonnummer: 050 41 75 98
Adres: Leopoldpark Blankenberge, 8370 Blankenberge

Lees meer over Kidplay Leopoldpark op strandverblijf.


Maak je klaar voor onvergetelijke momenten aan de Belgische kust met je kinderen

Dus waar wacht je nog op? Pak je strandspullen, verzamel je kinderen en beleef samen onvergetelijke avonturen in Knokke, Oostende, Knokke-Heist of Blankenberge. Het maakt niet uit of je een daguitstapje plant of een langere vakantie plant, de kust biedt een eindeloze bron van plezier en verwondering voor het hele gezin. Laat de zeebries door je haren waaien, voel het zand tussen je tenen en geniet van de gelukkige gezichten van je kinderen terwijl ze genieten van de talloze activiteiten die deze prachtige bestemming te bieden heeft. Een vakantie aan de Belgische kust zal zeker een blijvende indruk achterlaten op jong en oud.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer