6 must Sea's: De Haan-Wenduine

6 must Sea's: De Haan-WenduineDe Haan, met haar prachtige Belle Epoque-villa's, de pittoreske zeedijk en hoge duinen, is een ideaal plekje aan de Belgische kust om tot rust te komen. Maar hoe haal je het meeste uit een dagje De Haan? Ontdek de must sea's van De Haan en Wenduine!

1. Het oude tramstationnetjeHet stationnetje staat er al meer dan 100 jaar en straalt nog steeds de Belle Epoquecharme uit die in heel De Haan te vinden is. 

1. Het oude tramstationnetje

Het stationnetje staat er al meer dan 100 jaar en straalt nog steeds de Belle Epoquecharme uit die in heel De Haan te vinden is. 

2. Ontmoet Albert EinsteinDe wereldberoemde wetenschapper verbleef enkele maanden op Shakespearelaan 5 in De Haan en dat liet zo zijn sporen na! Je kunt zelfs een conversatie aangaan met de man zelf, maar verwacht geen woord terug!

2. Ontmoet Albert Einstein

De wereldberoemde wetenschapper verbleef enkele maanden op Shakespearelaan 5 in De Haan en dat liet zo zijn sporen na! Je kunt zelfs een conversatie aangaan met de man zelf, maar verwacht geen woord terug!

3. Ontdek verborgen tunnelsErgens in de duinen bij het Zeepreventorium ligt een verborgen tunnel met heel wat graffitikunst verborgen. Even binnenpiepen mag!

3. Ontdek verborgen tunnels

Ergens in de duinen bij het Zeepreventorium ligt een verborgen tunnel met heel wat graffitikunst verborgen. Even binnenpiepen mag!

4. Panorama's vanop de SpioenkopHet is een hele klim, maar eenmaal bovenop de Spioenkop voel je je net als Rocky. Bonus: je krijgt er een prachtig zicht op zee!

4. Panorama's vanop de Spioenkop

Het is een hele klim, maar eenmaal bovenop de Spioenkop voel je je net als Rocky. Bonus: je krijgt er een prachtig zicht op zee!

5. SculpturenBij de dienst Toerisme in De Haan (gelegen in het pittoreske tramstationnetje van De Haan Aan Zee) kun je een handige kaart vinden die je langs alle sculpturen in De Haan en Wenduine leidt. 

5. Sculpturen

Bij de dienst Toerisme in De Haan (gelegen in het pittoreske tramstationnetje van De Haan Aan Zee) kun je een handige kaart vinden die je langs alle sculpturen in De Haan en Wenduine leidt. 

6. De ConcessieNatuurlijk mag het pronkstuk van De Haan niet vergeten worden! De Concessie bevat verscheidene architecturale pareltjes en biedt een mooie afwisseling van de hoogbouw in de andere kustgemeenten. 

6. De Concessie

Natuurlijk mag het pronkstuk van De Haan niet vergeten worden! De Concessie bevat verscheidene architecturale pareltjes en biedt een mooie afwisseling van de hoogbouw in de andere kustgemeenten. 

6. De ConcessieNatuurlijk mag het pronkstuk van De Haan niet vergeten worden! De Concessie bevat verscheidene architecturale pareltjes en biedt een mooie afwisseling van de hoogbouw in de andere kustgemeenten.  6. De ConcessieNatuurlijk mag het pronkstuk van De Haan niet vergeten worden! De Concessie bevat verscheidene architecturale pareltjes en biedt een mooie afwisseling van de hoogbouw in de andere kustgemeenten.  6. De ConcessieNatuurlijk mag het pronkstuk van De Haan niet vergeten worden! De Concessie bevat verscheidene architecturale pareltjes en biedt een mooie afwisseling van de hoogbouw in de andere kustgemeenten.  6. De ConcessieNatuurlijk mag het pronkstuk van De Haan niet vergeten worden! De Concessie bevat verscheidene architecturale pareltjes en biedt een mooie afwisseling van de hoogbouw in de andere kustgemeenten.  6. De ConcessieNatuurlijk mag het pronkstuk van De Haan niet vergeten worden! De Concessie bevat verscheidene architecturale pareltjes en biedt een mooie afwisseling van de hoogbouw in de andere kustgemeenten.  6. De ConcessieNatuurlijk mag het pronkstuk van De Haan niet vergeten worden! De Concessie bevat verscheidene architecturale pareltjes en biedt een mooie afwisseling van de hoogbouw in de andere kustgemeenten. 

Gerelateerde blogposts
Ontdek meer