Van rustige genieter tot extreme kickzoeker, dankzij Wavekarting geniet je op jouw manier van een trip op de Noordzee.

Van rustige genieter tot extreme kickzoeker, dankzij Wavekarting geniet je op jouw manier van een trip op de Noordzee.Een onvergetelijke ervaring, zo kunnen we ‘Wavekarting’ wel omschrijven. Je neemt het stuur van de motorboot in eigen handen en ontdekt op een fantastische, unieke en exclusieve sportieve manier de zon, zee en golven van onze Belgische kust. Een activiteit voor iedereen. Want ben je een extreme kickzoeker of rustige genieter? Je kan op jouw manier genieten en bepaalt zelf je eigen tempo. 

Bij watersportactiviteiten is veiligheid natuurlijk van groot belang. Bij Wavekarting heb je geen vaarbewijs nodig, maar je krijgt een technische briefing, je overloopt samen de veiligheidsprocedures en je word begeleid door ervaren instructeurs. Bang om overboord te vallen? Dat is praktisch onmogelijk! Wavekarting waakt streng over de naleving van de veiligheidsregels, waardoor dit tripje voor jong en oud 100% veilig is. 

Wavekarting Koksijde

Kan je haast niet wachten om te vertrekken? Reserveer dan nog even via de website. Zo ben je zeker van een plaatsje op de door jou gekozen datum! Je kan ook reserveren via mail info@wavekarting.com of via telefoon op het nummer +32 58 23 14 75. Je kan kiezen uit verschillende arrangementen. Ben je dus opzoek naar dé activiteit met je gezin, vriendengroep of als vrijgezellen of teambuilding? Er is zeker en vast voor iedereen wat wils! 

Wil je jouw vrienden en familie ook deze fantastische ervaring laten beleven? Een cadeaubon bij Wavekarting is dan het ideale geschenk! 

Na al dat varen zin gekregen in een gezellig etentje of drankje? In het clubhuis en restaurant  kan je genieten van wat lekkers en een adembenemend panorama in het midden van de jachthaven van Nieuwpoort. 

Wavekarting Koksijde

Wij van Strandverblijf zijn alvast grote fan! Varen met Wavekarting is volgens ons geen ‘to do’ maar een ‘must do’. Een voorproefje? Neem dan zeker eens een kijkje op hun Youtubekanaal en laat je meeslepen door de filmpjes van mensen die de afgelopen tijd mee zijn gaan varen.


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer