5 x waterpret aan de kust

5 x waterpret aan de kustAan zee is er (natuurlijk) de zee waarin je kunt zwemmen, maar er zijn nog zoveel andere mogelijkheden om waterpret te beleven aan de Belgische kust.

Openluchtzwembad in Oostduinkerke

Van midden juni tot begin september kun je zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad op de zeedijk van Oostduinkerke. Als je geen fan bent van zwemmen in de koude Noordzee is dit de ideale oplossing!

Elke dag open van 9:00 tot 18:30Voor meer informatie, klik hier.

Plopsaqua in De Panne

Zwem in het disco bad, waag je aan de sky drop of glibber van de verschillende glijbanen in Plopsaqua in De Panne! Er is plezier voor de allerkleinsten en zelfs de volwassenen zullen zich zeker niet vervelen.

Voor meer info, klik hier.

Aquafun in De Haan

Het subtropisch zwembad van Sunparks in De Haan is de ideale plaats om een dagje door te brengen met de familie. Er zijn verschillende glijbanen en de golfslagbaden laten je denken dat je in de zee zwemt!

Voor meer informatie, klik hier.

Banana fun in Blankenberge

Je zit op een banaan met nog enkele anderen en wordt aan hoge snelheid meegesleurd over de golven. De kans dat je eraf valt is reëel, maar dat maakt het net zo spannend en leuk! 

Voor meer informatie, klik hier.

Adventure Island in Nieuwpoort

Heb je graag dat tikkeltje meer avontuur tijdens je verblijf aan de Belgische kust en wil je samen met vrienden of familie een leuke activiteit doen? Dan zit je goed bij Adventure Island van The Outsider Coast in Nieuwpoort. Elke dinsdag en zondag kun je de marinierspiste trotseren of je in het water laten katapulteren door de “blob”!

Voor meer informatie over Adventure Island, klik hier. 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer