5 x bootje varen aan de Belgische kust

5 x bootje varen aan de Belgische kustGeen fan van zwemmen maar wil je toch de zee in? Met een bootje varen is minstens even plezierig en je wordt niet nat! (Meestal toch)

Rodeo Amfibievaartochten in Koksijde

Tijdens de zomermaanden kun je een plaatsje reserveren op de amfibieboot van Rodeo. De boot rijdt het water in en je kunt genieten van een half uurtje vaarplezier!

Klik hier voor de zomerregeling

Watertaxi in de haven van Blankenberge

De Watertaxi in Blankenberge

Met de Watertaxi kun je een tochtje maken naar het windmolenpark, zeehondjes spotten en ook een rondvaart in de wereldhaven van Zeebrugge doen. Als je dat niet interesseert kun je ook altijd een tochtje van Blankenberge naar Zeebrugge maken met de Watertaxi!

Voor prijzen en meer informatie, klik hier

Overzetbootje Oostende

Overzetbootjes in Oostende en Nieuwpoort

Voor kinderen zijn de overzetbootjes altijd wel leuk: je zit nu eenmaal op een boot. Ook al duurt het maar enkele minuutjes, je kunt genieten van de zeebries die in je gezicht blaast terwijl je naar je bestemming vaart. Bovendien is het ook nog eens gratis!

Havenrondvaart in Nieuwpoort

Maak een rondvaart in de grootste jachthaven (VYNieuwpoort) van de Noord-Europese kust en ontdek de vismijn, de Ijzermonding en andere mooie plekken. Let wel: de Sea Star vaart enkel op bepaalde tijdstippen uit. Om de juiste datums te weten, raadpleeg de kalender.  

Boot van Franlis in de haven van Zeebrugge

Havenbezoek in Zeebrugge

Ontdek de wereldhaven van Zeebrugge tijdens een rondvaart van Franlis. Je krijgt een audiovisuele gids zodat je de haven beter kunt begrijpen. In juli en augustus vaart de boot dagelijks uit om 14:00 en om 16:00. 

Voor meer informatie, klik hier 

 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer