Boottochten aan zee


Geen fan van zwemmen maar wil je toch de zee in? Met een bootje varen is minstens even plezierig en je wordt niet nat! (Meestal toch)

Voor het hele gezin

Rodeo Amfibievaartocht in Koksijde en De Panne

Rodeo Amfibieboot Normandie De Panne

Tijdens de zomermaanden kun je een plaatsje reserveren op de amfibieboot van Rodeo. De boot rijdt over het strand het water in en je kunt genieten van een half uurtje vaarplezier!

Klik hier voor de zomerregeling

Boottocht in Oostende

Zalig genieten van de wind in je haren en de zilte zeelucht in je longen: een boottochtje met Captain Blue zorgt ervoor dat je Oostende eens van een andere kant kunt zien. Je vaart la ngs de kustlijn en ook langs jachten en andere vissers.

Voor meer informatie, klik hier

Voor de leergierigen

De Watertaxi in Blankenberge

Watertaxi Blankenberge

Met de Watertaxi kun je een tochtje maken naar het windmolenpark, zeehondjes spotten en ook een rondvaart in de wereldhaven van Zeebrugge doen. Als je dat niet interesseert kun je ook altijd een tochtje van Blankenberge naar Zeebrugge maken met de Watertaxi!

Voor prijzen en meer informatie, klik hier

Havenrondvaart in Nieuwpoort

Maak een rondvaart in de grootste jachthaven (VYNieuwpoort) van de Noord-Europese kust en ontdek de vismijn, de Ijzermonding en andere mooie plekken. Let wel: de Sea Star vaart enkel op bepaalde tijdstippen uit. Om de juiste datums te weten, raadpleeg de kalender. 

Havenrondvaart in Zeebrugge

Ontdek de wereldhaven van Zeebrugge tijdens een rondvaart van Captain Blue. Je krijgt een audiovisuele gids zodat je de haven beter kunt begrijpen. In juli en augustus vaart de boot dagelijks uit om 14:00 en om 16:00. 

Voor meer informatie, klik hier 

Voor de adrenalinejunkies

Speedboat tocht in Oostende

Tegen 90 km/uur over het water sjeezen? Captain Blue neemt je mee op avontuur tijdens een speedboat tochtje in Oostende. Voel de adrenaline door je lijf stromen tijdens deze snelle tocht!

Voor meer informatie, klik hier

Knokke Boat

Een tochtje maken met een RIB of liever een banana rit doen? Knokke Boat biedt je verschillende mogelijkheden en je kunt ook een boot huren om er zelf mee het water op te gaan (op vertoon van vaarbewijs tenminste). Waterski's, waterfun en wakeboards zijn ook verkrijgbaar.

Voor prijzen en meer informatie, klik hier

Voor wie niet lang in een bootje wil zitten

Overzetbootjes in Oostende, Nieuwpoort en Blankenberge

Overzetbootje Blankenberge

Je wil de wind in je haren voelen en het deinen van de zee, maar ook niet te lang? Dan is een tochtje met een overzetbootje iets voor jou. In Oostende en Nieuwpoort vaar je gratis van de ene kant naar de andere kant van de vaargeul, in Blankenberge betaal je een euro om te worden overgezet. 


Gerelateerde blogposts
Ontdek meer