Kapitein Panekazak: jouw maritieme gids door Oostende Attractie in Oostende

Oostende heeft er een nieuwe stadsgids bij: kapitein Panekazak van de Mercator! Samen met zijn twee scheepsmaten, een boegmossel en een maritieme beterweterschapper, neemt hij je tijdens deze unieke audiotour mee naar de mooiste en interessantste plekjes van de stad. Duik mee onder in een hoorspel van Het Geluidshuis dat Oostende op een hele nieuwe manier laat zien, maar vooral laat horen! Niemand minder dan Tom Vermeir, Wim Willaert, Sebastien Dewaele, Anemone Valcke en Günther Lesage zijn namelijk de stemmen van de acteurs in deze audiotour.

Kapitein Panekazak is ideaal voor matrozen tussen 8 en 12 jaar die Oostende op een interactieve manier willen ontdekken.

De applicatie kan gratis gedownload worden via de App Store of Google Play. Unlock de wandeling via een aankoop in de App Store voor € 5,49 of haal een gratis voucher op bij Toerisme Oostende (Monacoplein 2).

Download in de App Store  Download in Google Play

Deze applicatie kan gratis gedownload worden via de App Store of Google Play. Unlock de wandeling via een aankoop in de App Store voor € 5,49 of haal een gratis voucher op bij Toerisme Oostende (Monacoplein 2).

Praktische gegevens Kapitein Panekazak: jouw maritieme gids door Oostende Oostende

Prijsklasse
Locatie Monacoplein 2,
8400 Oostende
Plan je route naar Kapitein Panekazak: jouw maritieme gids door Oostende Oostende

Aanbevolen door Strandverblijf in Oostende

Ontdek meer

Huur een vakantieverblijf aan zee, rechtstreeks van de eigenaar.