Albrecht Food & Coffeebar Tearoom/Koffiebar in Oostende

Albrecht Food & Coffeebar in Oostende voorziet take-away tijdens deze periode.

Gezellig ontbijten in Oostende

In de Christinastraat in Oostende ligt een verborgen ontbijtparel: Albrecht Food & Coffeebar in Oostende laat je 's morgens vroeg zin krijgen in een stevig en bovenal lekker ontbijt! Geen croissantje van de bakker, wel een royaal ontbijt met roerei en knapperig spek of een gezonde yoghurt met granola en vers fruit! Ideaal om genoeg energie op te doen voor een dagje Oostende.

Suikerbommetjes

Zoetebekken zullen hun vingers kunnen aflikken aan de heerlijke gebakjes en verse stukjes taart.  Een over the top muffin of een stukje citroentaart? Waarom niet allebei! Probeer zeker ook eens een van de freakshakes:  milkshakes gegarneerd met een hele hoop zoetigheid, maar superlekker.

Als je maagje nog niet gevuld is, dan kun je nog altijd een portie American Pancakes bestellen met vers fruit. Je hebt keuze uit verschillende soorten: vanille voor de traditiegetrouwe proevers, red velvet, brownie of banaan-havermout voor de avontuurlijke eters! Niet enkel zijn de gerechtjes heel lekker, ze zien er ook nog eens superleuk uit! Zeker een foto'tje nemen voor op Facebook of Instagram dus.

Lekker gezond

Ook tijdens de lunch kun je bij Albrecht terecht. Wie zei dat pannenkoeken enkel voor 's ochtends zijn? Als je geen zin hebt in een pannenkoek of iets zoets, dan kun je kiezen uit de verschillende kleurrijke salades die op het menu staan. Ze zorgen voor een vitamineboost waarvan je de hele week nog nazindert. 

Geen tijd om te blijven zitten? Alles is ook beschikbaar om mee te nemen, dus voor een gezellige picknick op het strand kun je best even eerst langs bij Albrecht! 

All that Jazz

Als je binnenstapt bij Albrecht wordt je begroet door eigenares Elke, maar ook door de zachte jazzmuziek die op de achtergrond speelt. De opa van Elke was jazzdrummer en houdt een oogje in het zeil in de zaak. Niet in levende lijve, wel als een levensgrote foto aan de muur!

 

Praktische gegevens Albrecht Food & Coffeebar Oostende

Telefoonnummer 0497 81 87 91
Website www.facebook.com/albrechtoostende/
E-mail info@albrechtoostende.be
Prijsklasse - Vanaf € 1.50 tot € 20.00
Openingsuren
Albrecht Food & Coffeebar

Maandag: 9:00 - 13:00
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 8:00 - 17:00
Donderdag: 8:00 - 17:00
Vrijdag: 8:00 - 17:00
Zaterdag: 9:00 - 18:00
Zondag: 9:00 - 18:00

 
Locatie Hertstraat 8,
8400 Oostende
Plan je route naar Albrecht Food & Coffeebar Oostende

Aanbevolen door Strandverblijf in Oostende

Ontdek meer

Huur een vakantieverblijf aan zee, rechtstreeks van de eigenaar.