Le homard et la moule By Seaweedchef Restaurant in Bredene

Ontdek het culinaire restaurant "Le homard et la moule", gelegen in het hart van Bredene en op slechts een steenworp afstand van de zee. Chefkok Donald Deschagt, alom geprezen voor zijn innovatieve benadering en passie voor zeewier, nodigt u uit voor een unieke eetervaring. Met de titels van Chevalier in de Club Gastronomique Prosper Montagné en Compagnon de la Toque Blanche, is het geen wonder dat Donald en zijn restaurant worden erkend in de culinaire gids Gault & Millau. Als pionier in het koken met algen en wieren, meer dan 15 jaar geleden, heeft hij de titel 'Seaweedchef' meer dan verdiend.

Bij "Le homard et la moule" staat de beleving van zeewier centraal, gecombineerd met de beste schaal- en schelpdieren en Noordzeevis die de regio te bieden heeft. De gerechten, geïnspireerd door de nabijheid van de zee en Donald's opleiding aan de hotelschool in Oostende, beloven een palet van smaken die de zee eer aandoen. Dit restaurant is niet alleen een plek om te dineren maar ook een ervaring waar de rijke smaken en texturen van de zee tot leven komen.

Studio Zeewier

Naast zijn werk in het restaurant, heeft Chef Deschagt "Studio Zeewier" opgericht, een initiatief dat zijn passie voor zeewier illustreert door middel van (culinaire) wandelingen, demo's, productontwikkeling, consultancy en lesgeven. Deze elementen weerspiegelen zijn toewijding en expertise, en bieden een inkijk in de veelzijdigheid van zeewier als culinair product. Of u nu komt voor de uitzonderlijke gerechten of om meer te leren over de wonderlijke wereld van zeewier, een bezoek aan "Le homard et la moule" staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Praktische gegevens Le homard et la moule By Seaweedchef Bredene

Telefoonnummer 0475566339
Website www.lehomardetlamoule.be
E-mail chefsplace@me.com
Prijsklasse Niet geweten
Openingsuren
Le homard et la moule By Seaweedchef

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: vanaf 19u
Zaterdag: vanaf 19u
Zondag: gesloten

Reserveren in Le homard et la moule is aangeraden. Ze bedienen  u graag in het restaurant  te Bredene op vrijdagavond en/of zaterdagavond vanaf 19 uur. 
Volzet ? Hou hun pagina’s op sociale media in de gaten, hier komen evenetueel vrijgekomen tafels op.

Hondjes zijn niet toegelaten.

Locatie Duinenstraat 325,
8450 Bredene
Plan je route naar Le homard et la moule By Seaweedchef Bredene

Huur een vakantieverblijf aan zee, rechtstreeks van de eigenaar.

Cnocoon

Cnocoon

Love it

Vakantieverblijf voor 4 personen met 2 slaapkamer(s) in Knokke.

Knokke

4 personen

vanaf € 150 per verblijf

Toon prijzen