Bistro de Kip Bistro in Lissewege

Bistro de Kip, dé plek waar gezelligheid en kindvriendelijkheid samenkomen! Geniet van een heerlijke maaltijd in onze sfeervolle bistro, terwijl de kleintjes zich vermaken in onze betoverende buitenspeeltuin. Bij Bistro de Kip is iedereen, van jong tot oud, van harte welkom.

Laat je smaakpapillen verwennen door onze typische bistrogerechten, bereid met liefde en vakmanschap. Van hartige gerechten tot verrukkelijke zoetigheden, onze menukaart biedt voor elk wat wils. 's Middags kun je bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie met huisgemaakt gebak, een smeuïge pannenkoek, een verrukkelijke wafel of een verfrissend ijsje. Bistro de Kip heeft alles wat je van een gezellige tearoom mag verwachten!

Of je nu met vrienden, familie of collega's komt, bij Bistro de Kip creëren we een warme en gastvrije sfeer waarin iedereen zich meteen thuis voelt. Onze kindvriendelijke omgeving met de buitenspeeltuin zorgt ervoor dat de kleintjes zich geen moment vervelen, terwijl de volwassenen ontspannen en genieten van heerlijk eten en goed gezelschap.

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Bistro de Kip en laat ons je verwennen met onze culinaire lekkernijen en gezelligheid. Ervaar de perfecte combinatie van heerlijk eten, kindvriendelijkheid en een ontspannen sfeer. Bistro de Kip staat klaar om je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

Praktische gegevens Bistro de Kip Lissewege

Telefoonnummer 0474/61 07 44
E-mail info@bistrodekip.be
Prijsklasse Niet geweten
Locatie Jakob Reyvaertstraat 1,
8380 Lissewege
Plan je route naar Bistro de Kip Lissewege

Huur een vakantieverblijf aan zee, rechtstreeks van de eigenaar.