Scrapbooking, elke 1e en 3e vrijdag van de maand!! 05/06 - Cursus of workshop in Oostende

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit mogelijk geannuleerd. Neem contact op met de organisatie.

Elke 1e en 3e vrijdag van de maand: scrapbooking is op een creatieve manier een fotoboek samenstellen met echte foto’s. Het eindresultaat wordt door jou bepaald: je gaat zelf aan de slag met foto’s, papier en lijm.
Met sjablonen ontwerp je een pagina. Je speelt met kleuren en vormen en ontwerpt een eigen lay-out. Alles wordt afgewerkt met verschillende materialen en technieken.
Het leuke aan scrapbooking is dat je momentopnames uit je leven vastlegt. Speciale gebeurtenissen en personen krijgen een bijzonder plaatsje om nooit meer te vergeten. Bovendien is scrapbooking een uitlaatklep en wordt jouw creativiteit gestimuleerd.
Wil je kennismaken met scrapbooking? Kom dan zeker naar het kennismakingsmoment met Pierre. Heel wat materiaal is ter beschikking en dit mag je kosteloos gebruiken. Als je zelf beschikt over een kleine (pincet)schaar breng die dan gerust mee.
Tijdens het kennismakingsmoment komen volgende thema’s aan bod: fotokeuze maken, lay-out kiezen, instrumenten en hulpmiddelen, en decoratietechnieken en materialen.
Indien blijkt dat er voor deze activiteit voldoende interesse is dan wordt samen bekeken welk moment past om op regelmatige basis samen te komen in Ontmoetingscentrum Oud Hospitaal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Scrapbooking, elke 1e en 3e vrijdag van de maand!!"

Prijsklasse Niet geweten
Datum Vr 05 juni 2020 14:00 - 16:00
Locatie
Buurthuis Oud Hospitaal
Amsterdamstraat
8400 Oostende
Routebeschrijving