Comedy Oostende @ Vayamundo - Bas Birker - Liefste landgenoten try out 27/04 - Theatervoorstelling in Oostende

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Al meer dan vijf jaar verzorgt comedian en Nederbelg Bas Birker met regelmaat het ‘Middagjournaal’ in de laatste minuten van het programma ‘Nieuwe feiten’ op Radio 1. Dat zijn meer dan 100 ochtenden vroeg opstaan, naarstig zoeken naar dat ene leuke onderwerp en het dan direct uitschrijven en inlezen. Standaard beginnend met de woorden ‘Liefste landgenoten’.

Het resultaat is een keur aan columns over de waan van de dag: kleinburgerlijke belevenissen, grote gebeurtenissen en alles ertussenin. Vaak grappig, soms ontroerend, maar altijd kort, bondig en vlijmscherp. Teksten om naar te luisteren, geen proza om te lezen. En daarom trekt Bas Birker nu het land in om het leukste uit vijf jaar nog eens voor te lezen. Dit keer niet in zijn eentje op een slaapkamer in Merksem, maar voor een publiek in een zaal in uw buurt.

Bas leidt in, wijdt uit en snijdt hout in grappige, kritische en soms zelfs ontroerende teksten met als verbindende factor een waan van een dag. Ook leuk als je het nieuws niet volgt. En heel misschien maakt Bassie ook wel een speciaal journaal voor uw zaal. U bent tenslotte niet voor niets… Liefste landgenoten. 

Praktische gegevens over: "Comedy Oostende @ Vayamundo - Bas Birker - Liefste landgenoten try out"

Prijsklasse
Basistarief 15 €
Datum Za 27 april 2024 18:00:00 - 20:00:00
Locatie
Vayamundo
Zeedijk 290
8400 Oostende
Routebeschrijving