Rode avond: Brent Meuleman over zijn beleid als burgemeester in Zelzate. 18/04 - Lezing of congres in Oostende

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Brent Meuleman

over zijn beleid als Burgemeester in Zelzate.

Op 10 november 2018, na 26 dagen onderhandelen, haalde Zelzate de (inter)nationale pers, toen bekend raakte dat de gemeente zou bestuurd worden door een coalitie van sp.a (7 zetels) en PVDA (6 zetels). De toekomstcoalitie, zoals de bestuursploeg van Zelzate ze noemt, wordt sindsdien geleid door Brent Meuleman, die op 30-jarige leeftijd de jongste burgemeester van Zelzate werd.

ALLE HENS AAN DEK!!!

De verkiezingen naderen met rasse schreden en het is "alle hens aan dek" om de progressieve en linkse krachten een duw in de rug te geven om deze belangrijke verkiezingen te winnen.

We hebben de nefaste politiek ondergaan van de neo liberale en conservatieve Zweedse coalitie. Dat heeft pijn gedaan en is wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar. Een sterke socialistische familie die het voortouw neemt in de volgende regering, na een verkiezingsoverwinning in juni 2024, is daarbij een cruciaal gegeven.

Want de formule en de recepten van de liberale en nationalistische partijen zijn bekend: morzelen aan het automatische indexeringsmechanisme, geen ruimte voor loonsverhogingen, besparingen in de sociale sectoren en de sociale zekerheid in het bijzonder, pesten van de maatschappelijk zwakkeren en cadeaus voor de bedrijven en "toplui"...En een zoveelste, voorspelbare aanval op de syndicale premies:

Voor alle duidelijkheid: telkenmale beleidsmaatregelen die haaks staan op het linkse, rechtvaardige gedachtegoed...

NIET MET ONS...

Het valt in elk geval aan te bevelen dat de Socialistische Gemeenschappelijke Actie daartegen mobiliseert...

Daarom organiseert August Vermeylenfonds Oostende tegen dat kader een serie "Rode Avonden" samen met ABVV West-Vlaanderen en ACOD Oostende.

Praktische gegevens over: "Rode avond: Brent Meuleman over zijn beleid als burgemeester in Zelzate."

Prijsklasse Gratis
Datum Do 18 april 2024 17:30:00 - 20:30:00
Locatie
ABVV
Jules Peurquaertstraat 27
8400 Oostende
Routebeschrijving