Te gast in Exposure Value: Pierre Moreau 'Entre ciel et sable, solitude et foultitude' 02/03 - Tentoonstelling in De Panne

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Pierre Moreau heeft in zijn loopbaan vooral als publiciteitsfotograaf gewerkt. Grote bedrijven als Renault, IBM, Microsoft, Polaroid, Dexia en nog meer firma’s van diezelfde orde staan op zijn palmares. Hij won verschillende prestigieuze prijzen in binnen- en buitenland. We kunnen hem dus gerust een creatieve duizendpoot noemen met een enorm uitgebreide (technische) bagage en tonnen ervaring.
Hij kiest zorgvuldig zijn onderwerp en probeert dat op zoveel mogelijke manieren te benaderen. Hij vergelijkt zichzelf graag met een kok die eerst een goed product kiest en dat vervolgens op smaak brengt met verschillende ingrediënten uit zijn fotokeuken. Een Topkok!

Pierre Moreau neemt je in Exposure Value mee op een visuele trip naar enkele stranden aan onze Belgische kust. Vooral tussen De Panne en Oostduinkerke, maar ook Nieuwpoort en Knokke worden getoond. Het zijn stranden, mét of zonder mensen. Het is de Noordzee, ‘tussen Hemel en Zand’… Wij stellen aan je voor:
ENTRE CIEL ET SABLE, SOLITUDE ET FOULTITUDE.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Te gast in Exposure Value: Pierre Moreau 'Entre ciel et sable, solitude et foultitude'"

Prijsklasse Gratis
Datum Van 2 maart 2019 tot 7 april 2019 (za van 14:00 tot 19:00, zo van 14:00 tot 19:00)
Locatie
Exposure value
Jules Peurquaetstraat
8400 Oostende
Routebeschrijving