Basiscursus vegetarisch koken 28/05 - Cursus of workshop in Koksijde

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Driedelige basiscursus vegetarisch koken op dinsdag 28 mei, 4 en 11 juni

Overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt verschillende vragen met zich mee. Vegetarisch koken is immers niet alleen vlees weglaten, maar ook nieuwe producten leren gebruiken, en vooral op een bewuste manier je maaltijden leren opbouwen en vormgeven. Je leert in deze driedelige lessenreeks eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen klaarmaken die ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn. Je leert o.a. werken met de seizoensingrediënten, de verschillende graansoorten, de plantaardige eiwitten en oliën, de grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen alsook de natuurlijke zoetmiddelen.

De recepten zijn eenvoudig in te passen in de dagelijkse keuken en gezinssituaties met kinderen. Deze reeks is geschikt voor alle geïnteresseerden en dus voor zowel beginners als gevorderden.

Organisatie: i.s.m. VormingPlus
Lesgever: Peter Vandermeersch van 'De Zonnekeuken' uit Assebroek
Kostprijs: 75,00 euro standaardprijs; 62,50 euro voordeeltarief voor de 3 kooklessen, incl. de vegetarische maaltijden die tijdens de kooklessen gedegusteerd worden.
Inschrijven: voor 22 mei via www.vormingplusow.be of T 059 50 39 52 - max. 15 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Basiscursus vegetarisch koken"

Prijsklasse Niet geweten
Datum Di 28 mei 2019 19:00 - 21:30
Locatie
Natuureducatief centrum Duinenhuis
Bettystraat
8670 Koksijde
Routebeschrijving