Swap (XL) Phantasialand 16/04 - Sport en beweging in Nieuwpoort

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Op dinsdag 16 april 2019 staat een uitstap naar één van de meest populaire attractieparken van Europa op de planning van de swapwerking: Phantasialand. Met meer dan 100 attracties en shows in zes verschillende themagebieden stap je van de ene wereld in de andere. Beleef de Colorado Adventure-achtbaan voor een ijzingwekkende rit door de Colorado Mountains of probeer eens de River Quest-wild-waterbaan als u niet bang bent voor een nat pak.

De swapwerking is er voor kinderen en jongeren van 9 tot en met 16 jaar (geboortejaren 2010 tot en met 2003).
We vertrekken om 6u aan het jeugdcentrum, Dudenhofenlaan 2b en zijn er normaal terug rond 22u.
De deelnameprijs bedraagt € 34 indien gedomicilieerd in Nieuwpoort en € 36 indien niet gedomicilieerd in Nieuwpoort. De toegang en busvervoer zijn inbegrepen in de prijs.

De Swap (kinderen van de lagere school) gaan in groep en onder begeleiding op ontdekking in het park, de jongeren van de Swap XL (jongeren van de middelbare school) krijgen de keuze om vrij in het park rond te lopen in groepjes van minimum 2 of in groep bij de begeleiders van de Swap XL.

Een Kids-ID of identiteitskaart en een ondertekende toelating buitenland is verplicht voor alle deelnemers, daarnaast vragen we ook om 2 lunchpakketten, drank of voldoende zakgeld mee te geven. De ondertekende toelating voor een uitstap naar het buitenland moet bij de dienst bevolking in het stadshuis afgehaald worden en op de dag van de uitstap afgegeven worden.
Inschrijven is mogelijk via de website webshopnieuwpoort.recreatex.be vanaf vrijdag 15 maart 2019.
De voordeelpas is geldig voor deze activiteit waardoor ouders die beschikken over een pas met kortingscode recht hebben op 50% korting.

Meer info: jeugddienst Nieuwpoort, Dudenhofenlaan 2b, 8620 Nieuwpoort, jeugd@nieuwpoort.be, T 058 23 91 26

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Swap (XL) Phantasialand"

Prijsklasse Basistarief: 34,00 €; Niet gedomicilieerd in Nieuwpoort: 36,00 €
Datum Di 16 april 2019 06:00 - 22:00
Locatie
Jeugddienst Nieuwpoort
Dudenhofenlaan
8620 Nieuwpoort
Routebeschrijving