Bad Festival 25/04 - Concert in De Panne

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

'BAD, belevingsfestival voor iedereen' is een evenement van vzw Festival Dranouter met ondersteuning van Lions Club International en Vondels (dagcentrum De Pelgrim).

Donderdag 22 april 2010 werd de geboortedag van een nieuw festival! BAD Festival is een festival gericht op mensen met een beperking. Het evenement vindt plaats in De Panne op de locatie van Festival aan Zee.

Met de organisatie van dit evenement wil vzw Festival Dranouter verder werken rond de inclusie- en participatiegedachte. Uit gesprekken met mensen uit de sector blijkt dat een deel van het publiek niet wordt bereikt door de bestaande participatieprojecten.

BAD Festival wil zich onderscheiden door een heus belevingsfestival voor iedereen te organiseren waar workshops, concerten en zowel actieve als passieve beleving de belangrijkste pijlers zijn. Voor de uitwerking van de workshops werken we samen met West-Vlaamse secundaire -en hogescholen. Door de studenten deze passieve en actieve workshops te laten uitwerken, bieden we hen onrechtstreeks een onvergetelijke stage-ervaring!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Bad Festival"

Prijsklasse Basistarief: 26,50 €
Datum Do 25 april 2019 - 23:59
Locatie
de panne
zeedijk
8660 De Panne
Routebeschrijving