Interactieve schattenjacht in Oostende 21/04 - Spel of quiz in Oostende

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit mogelijk geannuleerd. Neem contact op met de organisatie.

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Dromen je kinderen van een echte schattenjacht aan zee? Koop dan de kant-en-klaar speurtocht 'Super Secret' in de Corman boekhandel in Oostende tijdelijk aan 29,90 Euro ipv 59,90 Euro (met kortingscode SCRT042019)

Willen ze echte spionagetools gebruiken en geheimschrift ontcijferen tijdens hun vakantie in Oostende? Wil je deze droom graag waarmaken maar ben je tijdens je vakantie meer toe aan slapen en lezen op je iPhone in een warm bad, dan is de Super Secret box ideaal voor jou!

Super Secret is een interactieve en kant-en klaar speurtocht voor kinderen. Een ideaal product voor ouders of begeleiders die op zoek zijn naar actieve en originele activiteit om te spelen in één van de parken van Oostende.

De kinderen worden superdetectives voor een dag en helpen de dader op te sporen van een grote diamantroof. Om erachter te komen wie de dief is, hebben ze een detectivegadget: de Super Secret app, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luisteren ze de dader af en ontcijferen ze geheime boodschappen. Via Facebook Messenger nemen ze contact op met commissaris Maurits van het GOK en het speurwerk kan beginnen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Interactieve schattenjacht in Oostende"

Prijsklasse Basistarief: 29,90 €
Datum Zo 21 april 2019
Locatie
corman Oostende
Wittenonnenstraat 38, 8400
8400 Oostende
Routebeschrijving