Killie Billie - FroeFroe 27/10 - Theatervoorstelling in Middelkerke

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Op een dag komt de crash. Papa en Mama gaan uit elkaar. RudyRUDY, de playmate van Billie, vindt het wel goed want weekomweekkinderen hebben toch een fijn leven. Alles dubbel, huizen, cadeaus, en plusvaders en plusmoeders, plusoma’s en plusopa’s. Natuurlijk zijn de afspraken niet overal gelijk. Wat bij mama zus is, moet bij papa zoos.
Dat is soms vervelend en een beetje verwarrend ook, want papa wil een jongen en mama een meisje. Maar afspraken brengen structuur in het leven van een kind, zeggen papa’s en mama’s. Kinderen zijn wat hun ouders willen. Als kind wil je maar één ding, dat papa en mama gelukkig zijn en vooral; terug samen.
Enkel een bloemenfee en het stuifmeel van de liefdesbloem kan daarvoor zorgen. Als je die in iemands ogen strooit wordt die op slag verliefd op de eerste die hij, of zij, ziet.
Killie Billie is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, muziek en video vol spannende momenten die je ademhappend achterlaten.

Herbeleef de voorstelling nadien!
Je kan het theaterplezier nog een beetje verlengen, want na de voorstelling kun je deelnemen aan een leuke omkaderingsactiviteit in het thema van de voorstelling. Mama, papa of wie er ook met je mee is, kunnen dan nog lekker nagenieten met een drankje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Killie Billie - FroeFroe"

Prijsklasse Gratis
Datum Zo 27 oktober 2019 15:00 - 17:00
Leeftijd vanaf 8 jaar
Locatie
Gemeenschapscentrum De Branding
Populierenlaan
8430 Middelkerke
Routebeschrijving