Yoga - Ritmische bewegingsvorming 04/09 - Cursus of workshop in Oostende

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit mogelijk geannuleerd. Neem contact op met de organisatie.

De yogalessen zijn voor iedereen geschikt, beginners en matig gevorderden. Je kan elk moment instappen. Gratis proefles tijdens de eerste 2 weken van september!
Tijdens de lessen leer je diverse dynamische opwekkende yoga-oefeningen alsook statische rustgevende yogahoudingen. De lessen en yogahoudingen worden vanuit concrete gedachten vormgegeven en omvatten diverse boeiende leerstappen. Je ontwikkelt je rug. De rug wordt flexibel, stabiel en dynamisch. Verder ontwikkel je een vrijere ademhaling.
Je wordt vakkundig begeleid en persoonlijk gecorrigeerd tijdens de oefeningen. Je leert de correcte fysieke uitvoering en spanningsverdeling van de afzonderlijke oefeningen nauwkeurig kennen. De oefeningen worden veelvoudig aanschouwelijk gedemonstreerd en uitgelegd. Je leert de betekenis, de samenhang en het leerproces van de afzonderlijke oefeningen kennen. De lessen zijn algemeen ontwikkelingsgericht. Er wordt niet gestreefd naar een vorm van verzinken in jezelf want dit werkt eerder verzwakkend, veeleer zijn heldere bewustzijnsvormen en leerstappen het leerdoel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "Yoga - Ritmische bewegingsvorming"

Prijsklasse Basistarief: 10,00 €; 10-beurtenkaart: 100,00 €; Proefles: 5,00 €; Losse lessen: 12,00 €
Datum Van 4 september 2019 tot 24 juni 2020 (wo van 20:15 tot 21:30,
Leeftijd vanaf 18 jaar
Locatie
VormingPlushuis Oostende
Sint Niklaasstraat
8400 Oostende
Routebeschrijving