KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Viva La Musica / Studio Gekko (vanaf 6 jaar) 17/11 - Cursus of workshop in De Panne

Opgelet: omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus is deze activiteit mogelijk geannuleerd. Neem contact op met de organisatie.

Opgelet: dit event is voorbij. Wil je toch iets gaan doen? Zoek hier snel verder Event zoeken

Voor de derde editie van Kunstendag voor kinderen in De Panne gaan we de muzikale toer op! We starten onze namiddag vol ‘kunst’ met de doldwaze, muzikale voorstelling, in discoplunje en met feestroes, Viva La Musica van Studio Gekko. Fred en Francis vormen de pop- en rockband, Faro & Farinelli. Ze streven naar roem en succes, maar tevergeefs… de band staat op springen. Splitten, scheiden, geen duo, wel solo. Samen met hen beleven we hun verhaal over het komen, blijven en gaan van vriendschappen. Over de schoonheid van de troost, de energie, de passie voor kunst en creativiteit.
Naar aanleiding van de dag van de wetenschap die niet veel later gevierd wordt, voegen we dit jaar ook een vleugje wetenschap en techniek toe aan onze Kunstendag! Na de voorstelling trakteren we iedereen op een workshop Steam van Mooss. Hierin gaan we samen op zoek naar de link tussen wetenschap en muziek, want wie denkt dat muziek en rekenen niets met elkaar te maken hebben, heeft het mis! Maten in 5, maten in 7, maten in 3 of in 4… We gaan de uitdaging aan en maken onze eigen ritmiek.

Programma:

14.00u voorstelling ‘Viva La Musica’
15.00u workshop ‘STEAM-muziek’ (tot 17.00u)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische gegevens over: "KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Viva La Musica / Studio Gekko (vanaf 6 jaar)"

Prijsklasse Basistarief: 0,00 €
Datum Zo 17 november 2019 14:00 - 17:00
Leeftijd vanaf 6 jaar
Locatie
DE BOARE
Koningsplein
8660 De Panne
Routebeschrijving